Nabeschouwing Austria Wien - Ilves (4-3) (4-5 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 31 juli 2024 - 20:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Austria Wien het woensdag 31 juli 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ilves. De wedstrijd wordt gespeeld in Austria-Akademie in Vienna.

Via de Austria Wien - Ilves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Ilves (4-3) (4-5 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Austria Wien en Ilves is onder leiding van scheidsrechter Ian McNabb geëindigd in een overwinning voor Austria Wien. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 3-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Austria Wien het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Maurice Malone, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. Austria Wien vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Andreas Gruber op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist Ilves de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Lauri Ala-Myllymäki.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Austria Wien vergroot nadat Abobkar Bari de 3-1 wist te scoren. In de 90e minuut kwam Ilves weer dichterbij, nadat Aapo Mäenpää de stand terug wist te brengen naar 3-2. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 97e minuut was het Nik Prelec van Austria Wien wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Ilves mocht Marius Söderbäck in de 112e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Austria Wien, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Austria Wien - Ilves 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Ilves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Austria Wien Wissel Matteo Perez Vinlöf voor Hakim Guenouche Austria Wien
22' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Maurice Malone met assist van Matteo Perez Vinlöf Austria Wien 1-0
27' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Andreas Gruber met assist van Maurice Malone Austria Wien 2-0
30' Doelpunt Ilves Doelpunt Lauri Ala-Myllymäki Ilves 2-1
57' Wissel Ilves Wissel Roope Riski voor Lauri Ala-Myllymäki Ilves
58' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Reinhold Ranftl Austria Wien
61' Wissel Austria Wien Wissel Luca Pazourek voor Marvin Potzmann Austria Wien
61' Wissel Austria Wien Wissel Nik Prelec voor Maurice Malone Austria Wien
68' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Abobkar Bari met assist van Andreas Gruber Austria Wien 3-1
78' Wissel Ilves Wissel Marius Söderbäck voor Oiva Jukkola Ilves
78' Wissel Ilves Wissel Vincent Ulundu voor Jorginho Ilves
80' Wissel Austria Wien Wissel Muharem Huskovic voor Andreas Gruber Austria Wien
80' Wissel Austria Wien Wissel Matteo Meisl voor Marvin Martins Austria Wien
90' Doelpunt Ilves Doelpunt Aapo Mäenpää met assist van Santeri Haarala Ilves 3-2
93' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Muharem Huskovic Austria Wien
95' Gele kaart Ilves Gele kaart voor Juhani Pikkarainen Ilves
97' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Nik Prelec Austria Wien 4-2
100' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Dominik Fitz Austria Wien
100' Gele kaart Ilves Gele kaart voor Doni Arifi Ilves
102' Gele kaart Ilves Gele kaart voor Anton Popovitch Ilves
105' Wissel Ilves Wissel Joshua Oghene Ochukwu Akpudje voor Aapo Mäenpää Ilves
107' Gele kaart Ilves Gele kaart voor Vincent Ulundu Ilves
112' Doelpunt Ilves Doelpunt Marius Söderbäck met assist van Santeri Haarala Ilves 4-3
116' Wissel Austria Wien Wissel Tin Plavotic voor Reinhold Ranftl Austria Wien
121' Wissel Ilves Wissel Otso Virtanen voor Ville Seppä Ilves
1' Penalty gescoord in shootout Ilves Penalty gescoord in shootout Doni Arifi Ilves 0-1
2' Penalty gescoord in shootout Austria Wien Penalty gescoord in shootout Manfred Fischer Austria Wien 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Ilves Penalty gescoord in shootout Anton Popovitch Ilves 1-2
4' Penalty gescoord in shootout Austria Wien Penalty gescoord in shootout Lucas Galvão Austria Wien 2-2
5' Penalty gescoord in shootout Ilves Penalty gescoord in shootout Santeri Haarala Ilves 2-3
6' Penalty gescoord in shootout Ilves Penalty gescoord in shootout Juhani Pikkarainen Ilves 2-4
7' Penalty gescoord in shootout Austria Wien Penalty gescoord in shootout Juhani Pikkarainen Austria Wien 3-4
8' Penalty gescoord in shootout Austria Wien Penalty gescoord in shootout Matteo Meisl Austria Wien 4-4
9' Penalty gescoord in shootout Ilves Penalty gescoord in shootout Roope Riski Ilves 4-5
10' Penalty gemist in shootout Austria Wien Penalty gemist in shootout Dominik Fitz Austria Wien 4-5
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Ilves
Opstellingen Austria Wien - Ilves
De opstellingen van Austria Wien en Ilves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ilves zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.