Nabeschouwing Bala Town - Paide (1-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 11 juli 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Bala Town het donderdag 11 juli 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Paide. De wedstrijd wordt gespeeld in Maes Tegid in Bala.

Via de Bala Town - Paide live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bala Town - Paide (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Bala Town en Paide is onder leiding van scheidsrechter Matthew McDermid geëindigd in een 1-2 overwinning voor Paide. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Abdoulie Ceesay, waarmee Paide met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Paide opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het Predrag Medic die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Paide. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat J. Ukek van Bala Town een penalty wist te benutten in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matthew McDermid, waardoor Paide een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bala Town - Paide 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bala Town - Paide teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Paide Gele kaart voor M. Delević Paide
52' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor N. Arsan Bala Town
55' Wissel Bala Town Wissel O. Abadaki voor L. Robles Bala Town
57' Wissel Paide Wissel Abdoulie Ceesay voor D. Jepihhin Paide
64' Doelpunt Paide Doelpunt Abdoulie Ceesay Paide 0-1
82' Wissel Paide Wissel Thomas Agyepong voor Siim Luts Paide
82' Wissel Bala Town Wissel D. Luts voor N. Arsan Bala Town
82' Wissel Paide Wissel Uniss Kargbo voor Robi Saarma Paide
86' Gele kaart Paide Gele kaart voor O. Hõim Paide
92' Doelpunt Paide Doelpunt Predrag Medic Paide 0-2
95' Penalty Bala Town Penalty J. Ukek Bala Town 1-2
90' Wissel Bala Town Wissel J. Ukek voor G. Newell Bala Town
90' Gele kaart Paide Gele kaart voor J. Malkin Aeron Edwards Paide
94' Wissel Bala Town Wissel Ebrima Jarju voor Bala Town
Video hoogtepunten en samenvatting Bala Town - Paide
Opstellingen Bala Town - Paide
De opstellingen van Bala Town en Paide zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.