Nabeschouwing Baník Ostrava - Banants (5-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Baník Ostrava het donderdag 25 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Banants. De wedstrijd wordt gespeeld in Městský stadion - Vítkovice Aréna in Ostrava.

Via de Baník Ostrava - Banants live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baník Ostrava - Banants (5-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Baník Ostrava en Banants is onder leiding van scheidsrechter Mervan Bejtullahu geëindigd in een 5-1 overwinning voor Baník Ostrava. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Ewerton, waarmee Baník Ostrava met 1-0 de leiding nam. Baník Ostrava vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jiri Boula op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Baník Ostrava, waarmee David Buchta zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Baník Ostrava geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Erik Prekop. In de 78e minuut werd Zhirayr Margaryan van Urartu met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Baník Ostrava met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 82e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Baník Ostrava speler Jiří Klíma. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 94e minuut was het Urartu dat via Gevorg Tarakhchyan de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mervan Bejtullahu bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Baník Ostrava.

LIVE Baník Ostrava - Banants 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baník Ostrava - Banants teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Baník Ostrava Doelpunt Ewerton met assist van Erik Prekop Baník Ostrava 1-0
22' Doelpunt Baník Ostrava Doelpunt Jiri Boula met assist van Ewerton Baník Ostrava 2-0
26' Doelpunt Baník Ostrava Doelpunt David Buchta met assist van Ewerton Baník Ostrava 3-0
29' Gele kaart Urartu Gele kaart voor Narek Aghasaryan Urartu
62' Doelpunt Baník Ostrava Doelpunt Erik Prekop met assist van Patrick Kpozo Baník Ostrava 4-0
64' Wissel Urartu Wissel Gevorg Tarakhchyan voor Edgar Movsesyan Urartu
64' Wissel Urartu Wissel Luqman Gilmore voor Ayoub Abou Urartu
64' Wissel Urartu Wissel David Harutyunyan voor Artem Polyarus Urartu
66' Wissel Baník Ostrava Wissel Matěj Šín voor Filip Kubala Baník Ostrava
66' Wissel Baník Ostrava Wissel Jiří Klíma voor Erik Prekop Baník Ostrava
66' Wissel Baník Ostrava Wissel Abdoullahi Tanko voor Tomáš Rigo Baník Ostrava
73' Wissel Baník Ostrava Wissel Daniel Holzer voor David Buchta Baník Ostrava
73' Wissel Baník Ostrava Wissel Matúš Rusnák voor Ewerton Baník Ostrava
78' Rode kaart Urartu Rode kaart voor Zhirayr Margaryan Urartu
81' Gele kaart Urartu Gele kaart voor Eric Simonyan Urartu
82' Penalty Baník Ostrava Penalty Jiří Klíma Baník Ostrava 5-0
83' Wissel Urartu Wissel Khariton Ayvazyan voor David Harutyunyan Urartu
87' Wissel Urartu Wissel Karen Melkonyan voor Isaac Barry Ojumah Urartu
89' Gele kaart Baník Ostrava Gele kaart voor Matěj Šín Baník Ostrava
94' Doelpunt Urartu Doelpunt Gevorg Tarakhchyan met assist van Mikayel Mirzoyan Urartu 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Baník Ostrava - Banants
Opstellingen Baník Ostrava - Banants
De opstellingen van Baník Ostrava en Banants zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Baník Ostrava gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Banants zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.