Nabeschouwing Botev Plovdiv - Zrinjski (2-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Botev Plovdiv het donderdag 8 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zrinjski. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Hristo Botev in Galabovo.

Via de Botev Plovdiv - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Botev Plovdiv - Zrinjski (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Botev Plovdiv en Zrinjski is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 2-1 overwinning voor Botev Plovdiv. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Samuel Akere, waarmee Botev Plovdiv met 1-0 de leiding nam. Zrinjski kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mario Ćuže, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette Aleksa Maraš zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Botev Plovdiv de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Botev Plovdiv een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Botev Plovdiv - Zrinjski 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Botev Plovdiv - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor Antonio Ivančić Zrinjski
35' Doelpunt Botev Plovdiv Doelpunt Samuel Akere met assist van Nikolay Minkov Minkov Botev Plovdiv 1-0
46' Wissel Zrinjski Wissel Tomislav Kiš voor Ivan Posavec Zrinjski
51' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor Toni Šunjić Zrinjski
61' Wissel Zrinjski Wissel Mario Tičinović voor Kerim Memija Zrinjski
70' Wissel Botev Plovdiv Wissel Aleksa Maraš voor Martin Sekulić Botev Plovdiv
70' Wissel Botev Plovdiv Wissel Alen Korošec voor Samuel Akere Botev Plovdiv
72' Wissel Botev Plovdiv Wissel Siriky Diabaté voor Antoine Conte Botev Plovdiv
73' Wissel Zrinjski Wissel Fran Topic voor Matija Malekinušić Zrinjski
77' Doelpunt Zrinjski Doelpunt Mario Ćuže Zrinjski 1-1
79' Doelpunt Botev Plovdiv Doelpunt Aleksa Maraš met assist van Alen Korošec Botev Plovdiv 2-1
81' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor James Armel Etoo Eyenga Botev Plovdiv
83' Wissel Botev Plovdiv Wissel Yanis Karabelyov voor Ivelin Popov Botev Plovdiv
83' Wissel Botev Plovdiv Wissel Ehije Success Ukaki voor Christian Nachukwu Botev Plovdiv
85' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor Tomislav Kiš Zrinjski
85' Wissel Zrinjski Wissel Kerim Memija voor Zrinjski
86' Wissel Zrinjski Wissel Anes Rušević voor Nardin Mulahusejnović Zrinjski
Video hoogtepunten en samenvatting Botev Plovdiv - Zrinjski
Opstellingen Botev Plovdiv - Zrinjski
De opstellingen van Botev Plovdiv en Zrinjski zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Botev Plovdiv gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zrinjski zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Mario Ivankovic
Voorbeschouwing Botev Plovdiv - Zrinjski

Botev Plovdiv en Zrinjski spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Botev Plovdiv en Zrinjski elkaar treffen in de UEFA Conference League.