Nabeschouwing Celje - Pyunik (4-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 20:15 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Celje het donderdag 29 augustus 2024 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Z'dežele in Celje.

Via de Celje - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celje - Pyunik (4-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Celje en Pyunik is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 4-1 overwinning voor Celje. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor James in de 11e minuut, waardoor Pyunik met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 22 minuten was het Klemen Nemanic die Celje op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Celje vervolgens op 2-0. Het was Luka Bobicanec die vanaf 11 meter wist te scoren in de 42e minuut.

In de 50e minuut werd Mario Kvesic van Celje met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Celje het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 63e minuut werd de stand op 2-1 gezet na een benutte penalty van Pyunik speler Eugeniu Cociuc. Na 74 minuten kwam Celje op een veiligere 3-1 voorsprong na een goal van Armandas Kucys. In de 85e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was Armandas Kucys van Celje die daarmee de stand op 4-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chiristian-Petru Ciochirca en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Celje.

LIVE Celje - Pyunik 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celje - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Rode kaart Pyunik Rode kaart voor James Pyunik
13' Gele kaart Celje Gele kaart voor Klemen Nemanic Celje
22' Doelpunt Celje Doelpunt Klemen Nemanic Celje 1-0
23' Gele kaart Celje Gele kaart voor Mario Kvesic Celje
42' Penalty Celje Penalty Luka Bobicanec Celje 2-0
50' Rode kaart Celje Rode kaart voor Mario Kvesic Celje
57' Wissel Celje Wissel Jost Pisek voor Edmilson Celje
63' Penalty Pyunik Penalty Eugeniu Cociuc Pyunik 2-1
71' Wissel Celje Wissel Armandas Kucys voor Aljosa Matko Celje
74' Doelpunt Celje Doelpunt Armandas Kucys Celje 3-1
79' Wissel Pyunik Wissel Juan Bravo voor Martim Maia Pyunik
79' Wissel Pyunik Wissel Solomon Udo voor Eugeniu Cociuc Pyunik
79' Wissel Pyunik Wissel Amr Mokhtar voor Yusuf Otubanjo Pyunik
80' Wissel Pyunik Wissel João Paredes voor David Davidyan Pyunik
85' Doelpunt Celje Doelpunt Armandas Kucys met assist van Luka Bobicanec Celje 4-1
91' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Anton Bratkov Pyunik
95' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Juan Bravo Pyunik
95' Gele kaart Celje Gele kaart voor Armandas Kucys Celje
94' Gele kaart Celje Gele kaart voor Matjaz Rozman Celje
93' Gele kaart Celje Gele kaart voor Jost Pisek Celje
Video hoogtepunten en samenvatting Celje - Pyunik
Opstellingen Celje - Pyunik
De opstellingen van Celje en Pyunik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celje gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Pyunik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.