Nabeschouwing Cercle Brugge - Wisła Kraków (1-4) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Cercle Brugge het donderdag 29 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Wisła Kraków. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Wisła Kraków live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Wisła Kraków (1-4)

Het UEFA Conference League duel tussen Cercle Brugge en Wisła Kraków is onder leiding van scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic geëindigd in een 1-4 overwinning voor Wisła Kraków. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Alan Uryga, waarmee Wisła Kraków met 0-1 de leiding nam. Wisła Kraków vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tamás Kiss op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Wisła Kraków, waarmee Patryk Gogół zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 78 minuten deed Felipe Augusto iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cercle Brugge werd verkleind tot 1-3. In de 94e werkte Łukasz Zwoliński de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-4 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Horațiu Mircea Feșnic bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Wisła Kraków.

LIVE Cercle Brugge - Wisła Kraków 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Wisła Kraków teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt Alan Uryga Wisła Kraków 0-1
18' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt Tamás Kiss Wisła Kraków 0-2
28' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Abu Francis Cercle Brugge
46' Wissel Wisła Kraków Wissel Oliver Suklenicki voor Karol Dziedzic Wisła Kraków
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Kévin Denkey voor Paris Josua Brunner Cercle Brugge
46' Wissel Wisła Kraków Wissel Patryk Gogół voor Frederico Duarte Wisła Kraków
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Nazinho voor Senna Miangue Cercle Brugge
61' Wissel Wisła Kraków Wissel Jesús Alfaro voor Ángel Baena Wisła Kraków
64' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor Bartosz Jaroch Wisła Kraków
73' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt Patryk Gogół Wisła Kraków 0-3
74' Wissel Cercle Brugge Wissel Alan Minda voor Erick Cercle Brugge
74' Wissel Cercle Brugge Wissel Łukasz Zwoliński voor Bruninho Cercle Brugge
74' Wissel Wisła Kraków Wissel Hannes Van Der Bruggen voor Tamás Kiss Wisła Kraków
75' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor Jesús Alfaro Wisła Kraków
78' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Felipe Augusto met assist van Alan Minda Cercle Brugge 1-3
80' Wissel Wisła Kraków Wissel Mariusz Kutwa voor Marc Carbó Wisła Kraków
84' Wissel Cercle Brugge Wissel Gary Magnée voor Ibrahim Diakité  Cercle Brugge
94' Eigen doelpunt Wisła Kraków Eigen doelpunt Łukasz Zwoliński Jesús Alfaro Wisła Kraków 1-4
91' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor Igor Lasicki Wisła Kraków
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Wisła Kraków
Opstellingen Cercle Brugge - Wisła Kraków
De opstellingen van Cercle Brugge en Wisła Kraków zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wisła Kraków zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Wisła Kraków

Cercle Brugge en Wisła Kraków spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Wisła Kraków in de UEFA Conference League vond plaats op 22 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Cercle Brugge favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wisła Kraków slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.