Nabeschouwing Cliftonville - Auda (1-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 24 juli 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Cliftonville het woensdag 24 juli 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Auda. De wedstrijd wordt gespeeld in Solitude in Belfast.

Via de Cliftonville - Auda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cliftonville - Auda (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Cliftonville en Auda is onder leiding van scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Auda. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Abiodun Omojesu Ogunniyi, waarmee Auda met 0-1 de leiding nam. Cliftonville kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luke Conlan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette Abdulrahman Taiwo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Auda de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson, waardoor Auda een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cliftonville - Auda 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cliftonville - Auda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Auda Doelpunt Abiodun Omojesu Ogunniyi met assist van Mor Talla Gaye Auda 0-1
39' Doelpunt Cliftonville Doelpunt Luke Conlan met assist van Shea Gordon Cliftonville 1-1
46' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor Shea Kearney Cliftonville
68' Wissel Cliftonville Wissel Ryan Corrigan voor Ryan Curran Cliftonville
73' Wissel Cliftonville Wissel Joe Gormley voor Rory Donnelly Cliftonville
76' Doelpunt Auda Doelpunt Abdulrahman Taiwo met assist van Mor Talla Gaye Auda 1-2
76' Wissel Auda Wissel Lucas Ramos voor Abiodun Omojesu Ogunniyi Auda
87' Wissel Cliftonville Wissel Ben Wylie voor Shea Gordon Cliftonville
87' Wissel Cliftonville Wissel Shaun Leppard voor Sean Stewart Cliftonville
91' Gele kaart Auda Gele kaart voor Krišjānis Zviedris Auda
90' Wissel Auda Wissel Oskars Rubenis voor Elhadj Mane Auda
90' Wissel Auda Wissel Vjačeslavs Isajevs voor Matheus Clemente Auda
Video hoogtepunten en samenvatting Cliftonville - Auda
Opstellingen Cliftonville - Auda
De opstellingen van Cliftonville en Auda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cliftonville gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Auda zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.