Nabeschouwing Derry City - Magpies (2-1) (na verlenging) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 18 juli 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Derry City het donderdag 18 juli 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Magpies. De wedstrijd wordt gespeeld in The Ryan McBride Brandywell Stadium in Londonderry.

Via de Derry City - Magpies live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derry City - Magpies (2-1) (na verlenging)

Het UEFA Conference League duel tussen Derry City en Magpies is onder leiding van scheidsrechter Antoine Paul Chiaramonti geëindigd in een 2-1 overwinning voor Derry City. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Derry City dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Mark Connolly, waarmee Derry City met 1-0 de leiding nam. In de 45e minuut kreeg Adam OReilly van Derry City voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Derry City de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Derry City via een goal van Patrick Hoban in de 57e minuut verder uit naar een stand van 2-0. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Evan De Haro namens Magpies in de 111e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Antoine Paul Chiaramonti af en was het Derry City die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Derry City - Magpies 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derry City - Magpies teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Derry City Gele kaart voor Adam OReilly Derry City
30' Gele kaart Derry City Gele kaart voor Patrick Hoban Derry City
32' Gele kaart Magpies Gele kaart voor J. Storer Magpies
38' Doelpunt Derry City Doelpunt Mark Connolly met assist van Ben Doherty Derry City 1-0
45' Tweede gele kaart Derry City Tweede gele kaart voor Adam OReilly Derry City
46' Wissel Magpies Wissel Evan De Haro voor J. Storer Magpies
49' Gele kaart Derry City Gele kaart voor Daniel Kelly Derry City
51' Gele kaart Magpies Gele kaart voor Juanje Argüez Magpies
57' Doelpunt Derry City Doelpunt Patrick Hoban Derry City 2-0
58' Wissel Magpies Wissel Lee Coombes voor F. Zúñiga Magpies
60' Wissel Magpies Wissel Eduardo de Salles voor Javi Forján Magpies
64' Gele kaart Magpies Gele kaart voor Rubén Díaz Magpies
79' Wissel Derry City Wissel Sadou Diallo voor Cameron Dummigan Derry City
80' Gele kaart Derry City Gele kaart voor Paul McMullan Derry City
81' Wissel Derry City Wissel Danny Mullen voor Michael Duffy Derry City
85' Gele kaart Derry City Gele kaart voor Mark Connolly Derry City
94' Gele kaart Magpies Gele kaart voor Evan De Haro Magpies
91' Wissel Derry City Wissel Shane McEleney voor Daniel Kelly Derry City
91' Wissel Derry City Wissel Sam Todd voor Mark Connolly Derry City
93' Gele kaart Magpies Gele kaart voor K. Ronco Magpies
98' Gele kaart Magpies Gele kaart voor Lee Coombes Magpies
99' Wissel Magpies Wissel Christian Orihuela voor K. Ronco Magpies
103' Gele kaart Derry City Gele kaart voor Sadou Diallo Derry City
106' Wissel Derry City Wissel Colm Whelan voor Ben Doherty Derry City
111' Doelpunt Magpies Doelpunt Evan De Haro Magpies 2-1
112' Wissel Magpies Wissel J. del Rio voor Carlos García Magpies
Video hoogtepunten en samenvatting Derry City - Magpies
Opstellingen Derry City - Magpies
De opstellingen van Derry City en Magpies zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derry City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Magpies zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.