Nabeschouwing Differdange 03 - Ordabasy (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Dinsdag 23 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Differdange 03 het dinsdag 23 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ordabasy. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Parc des Sports in Differdange.

Via de Differdange 03 - Ordabasy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Differdange 03 - Ordabasy (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Differdange 03 en Ordabasy is onder leiding van scheidsrechter Mohammad Usman Aslam geëindigd in een 1-0 overwinning voor Differdange 03. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Jorginho, waarmee Differdange 03 met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Differdange 03.

LIVE Differdange 03 - Ordabasy 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Differdange 03 - Ordabasy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Ordabasy Gele kaart voor Yevgen Makarenko Ordabasy
34' Gele kaart Differdange 03 Gele kaart voor Rychelmy Differdange 03
37' Doelpunt Differdange 03 Doelpunt Jorginho Differdange 03 1-0
46' Wissel Ordabasy Wissel Dembo Darboe voor Artem Besedin Ordabasy
46' Wissel Ordabasy Wissel Reginaldo voor Sultanbek Astanov Ordabasy
63' Wissel Ordabasy Wissel Jasur Yakhshiboev voor Bauyrzhan Islamkhan Ordabasy
68' Gele kaart Ordabasy Gele kaart voor Temirlan Erlanov Ordabasy
70' Gele kaart Ordabasy Gele kaart voor Sergey Maliy Ordabasy
71' Wissel Ordabasy Wissel Aybol Abiken voor Shakhboz Umarov Ordabasy
78' Wissel Differdange 03 Wissel Gustavo Simões voor Federico Andrada Differdange 03
79' Wissel Ordabasy Wissel Erkebulan Tungyshbaev voor Askhat Tagybergen Ordabasy
82' Gele kaart Ordabasy Gele kaart voor Erkebulan Tungyshbaev Ordabasy
82' Gele kaart Ordabasy Gele kaart voor Gafurzhan Suyumbaev Ordabasy
89' Wissel Differdange 03 Wissel Andreas Buch voor Jorginho Differdange 03
94' Wissel Differdange 03 Wissel Gianluca Bei voor Guillaume Trani Differdange 03
Video hoogtepunten en samenvatting Differdange 03 - Ordabasy
Opstellingen Differdange 03 - Ordabasy
De opstellingen van Differdange 03 en Ordabasy zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Differdange 03 gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ordabasy zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Differdange 03 - Ordabasy

Differdange 03 en Ordabasy spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammad Usman Aslam en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Differdange 03 en Ordabasy elkaar treffen in de UEFA Conference League.