Nabeschouwing Dinamo Batumi - Dečić (0-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 24 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Dinamo Batumi het woensdag 24 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dečić. De wedstrijd wordt gespeeld in Chele Arena in Kobuleti.

Via de Dinamo Batumi - Dečić live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Batumi - Dečić (0-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Dinamo Batumi en Dečić is onder leiding van scheidsrechter Sayat Karabaev geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dečić. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Ilir Camaj, waarmee Dečić met 0-1 de leiding nam. Dečić vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Vuk Striković op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dečić.

LIVE Dinamo Batumi - Dečić 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Batumi - Dečić teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Ian Puleio Dečić
31' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Luka Malešević Dečić
58' Wissel Dinamo Batumi Wissel Uerdi Mara voor Jean Victor Dinamo Batumi
61' Wissel Dečić Wissel Ilir Camaj voor Bojan Matić Dečić
61' Wissel Dečić Wissel Matija Božanović voor Caíque Dečić
62' Doelpunt Dečić Doelpunt Ilir Camaj met assist van Luka Malešević Dečić 0-1
66' Wissel Dinamo Batumi Wissel Bubacarr Tambedou voor Paata Ghudushauri Dinamo Batumi
66' Doelpunt Dečić Doelpunt Vuk Striković met assist van Ian Puleio Dečić 0-2
70' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Vuk Striković Dečić
73' Wissel Dečić Wissel Ognjen Stijepović voor Vuk Striković Dečić
73' Wissel Dečić Wissel Draško Božović voor Petar Sekulović Dečić
74' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Ilir Camaj Dečić
76' Wissel Dinamo Batumi Wissel Davit Mujiri Jr. voor Jalen Blesa Dinamo Batumi
76' Wissel Dinamo Batumi Wissel Nikoloz Mali voor Revaz Chiteishvili Dinamo Batumi
83' Wissel Dečić Wissel Leon Ujkaj voor Ian Puleio Dečić
95' Gele kaart Dinamo Batumi Gele kaart voor Davit Mujiri Jr. Dinamo Batumi
99' Gele kaart Dinamo Batumi Gele kaart voor Alef Santos Dinamo Batumi
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Batumi - Dečić
Opstellingen Dinamo Batumi - Dečić
De opstellingen van Dinamo Batumi en Dečić zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Batumi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dečić zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Milorad Pekovic
Voorbeschouwing Dinamo Batumi - Dečić

Dinamo Batumi en Dečić spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sayat Karabaev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Batumi en Dečić elkaar treffen in de UEFA Conference League.