Nabeschouwing Djurgården - Progrès Niedercorn (3-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Djurgården het donderdag 25 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Progrès Niedercorn. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de Djurgården - Progrès Niedercorn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Djurgården - Progrès Niedercorn (3-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Djurgården en Progrès Niedercorn is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Dudic geëindigd in een 3-0 overwinning voor Djurgården. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Gustav Mendonca Wikheim, waarmee Djurgården met 1-0 de leiding nam. Djurgården vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Deniz Hümmet op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Djurgården, waarmee Deniz Hümmet zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alessandro Dudic, waardoor Djurgården een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Djurgården - Progrès Niedercorn 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Djurgården - Progrès Niedercorn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Djurgården Doelpunt Gustav Mendonca Wikheim Djurgården 1-0
27' Doelpunt Djurgården Doelpunt Deniz Hümmet met assist van Oskar Fallenius Djurgården 2-0
32' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor Omar Natami Progrès Niedercorn
36' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Kenny Meddy Mixtur voor Omar Natami Progrès Niedercorn
38' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor Gustav Mendonca Wikheim Progrès Niedercorn
42' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor Issa Bah Progrès Niedercorn
42' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Hamadou Karamoko Djurgården
54' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Miro Tenho Djurgården
59' Wissel Djurgården Wissel Rasmus Schüller voor Samuel Holm Djurgården
59' Wissel Djurgården Wissel Adam Stahl voor Peter Therkildsen Djurgården
59' Wissel Djurgården Wissel Viktor Bergh voor Gustav Mendonca Wikheim Djurgården
61' Doelpunt Djurgården Doelpunt Deniz Hümmet met assist van Oskar Fallenius Djurgården 3-0
61' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Jonathan Schmid voor Adrian Ahmetxjekaj Progrès Niedercorn
61' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Dominique Junior Burban voor Antoine Mazure-Hanus Progrès Niedercorn
63' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Marcus Danielsson Djurgården
71' Wissel Djurgården Wissel Patric Åslund voor Deniz Hümmet Djurgården
76' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor Chris Lybohy Progrès Niedercorn
78' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Brian Amofa voor Chris Lybohy Progrès Niedercorn
79' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Cédric Sacras voor Issa Bah Progrès Niedercorn
80' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor Clayton Duarte Progrès Niedercorn
80' Wissel Djurgården Wissel Albin Ekdal voor Besard Sabovic Djurgården
92' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Samuel Dahl Djurgården
92' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor Brian Amofa Progrès Niedercorn
Video hoogtepunten en samenvatting Djurgården - Progrès Niedercorn
Opstellingen Djurgården - Progrès Niedercorn
De opstellingen van Djurgården en Progrès Niedercorn zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Djurgården gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Progrès Niedercorn zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.