Nabeschouwing Drita - Breidablik (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Dinsdag 30 juli 2024 - 17:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Drita het dinsdag 30 juli 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Breidablik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi i qytetit Gjilan in Gjilan.

Via de Drita - Breidablik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Drita - Breidablik (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Drita en Breidablik is onder leiding van scheidsrechter Kamal Umudlu geëindigd in een 1-0 overwinning voor Drita. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door Kastriot Selmani, waarmee Drita met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Drita dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Drita uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Drita - Breidablik 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Drita - Breidablik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Drita Gele kaart voor Albert Dabiqaj Drita
50' Gele kaart Drita Gele kaart voor Ilir Mustafa Drita
63' Wissel Breidablik Wissel David Ingvarsson voor Kristófer Kristinsson Breidablik
64' Wissel Drita Wissel Iljasa Zulfiu voor Almir Ajzeraj Drita
67' Doelpunt Drita Doelpunt Kastriot Selmani met assist van Iljasa Zulfiu Drita 1-0
75' Gele kaart Drita Gele kaart voor Ísak Snaer Thorvaldsson Drita
76' Gele kaart Drita Gele kaart voor Egzon Bejtulai Drita
76' Wissel Drita Wissel Raddy Ovouka voor Drita
77' Wissel Breidablik Wissel Patrik Johannesen voor Kastriot Selmani Breidablik
78' Wissel Breidablik Wissel Arb Manaj voor Benjamin Stokke Breidablik
78' Wissel Drita Wissel Kristinn Steindórsson voor Andri Rafn Yeoman Drita
84' Wissel Drita Wissel Alexandre Fressange voor Veton Tusha Drita
Video hoogtepunten en samenvatting Drita - Breidablik
Opstellingen Drita - Breidablik
De opstellingen van Drita en Breidablik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Drita gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Breidablik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.