Nabeschouwing F91 Dudelange - Häcken (2-6) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt F91 Dudelange het donderdag 25 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Häcken. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jos Nosbaum in Dudelange.

Via de F91 Dudelange - Häcken live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - Häcken (2-6)

Het UEFA Conference League duel tussen F91 Dudelange en Häcken is onder leiding van scheidsrechter Antoni Bandić geëindigd in een 2-6 overwinning voor Häcken. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Zeidane Inoussa, waarmee Häcken met 0-1 de leiding nam. Häcken vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Amor Layouni op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam F91 Dudelange vervolgens op 1-2. Het was Mustapha Hadji die vanaf 11 meter wist te scoren in de 32e minuut.

Na 35 minuten werd de voorsprong voor Häcken vergroot nadat Ali Youssef de 1-3 wist te scoren. In de 44e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van F91 Dudelange speler Mustapha Hadji. In de 47e minuut was het Amor Layouni van Häcken wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Het volgende doelpunt van Häcken viel in de 60e minuut en betekende de 2-5. Het doelpunt kwam op naam van Ali Youssef. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Häcken. Het was Srdjan Hrstic die in de 89e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antoni Bandić bij een 2-6 eindstand in het voordeel van Häcken.

LIVE F91 Dudelange - Häcken 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - Häcken teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Häcken Doelpunt Zeidane Inoussa met assist van Romeo Amane Häcken 0-1
21' Doelpunt Häcken Doelpunt Amor Layouni Häcken 0-2
22' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor Chris Stumpf F91 Dudelange
31' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Mikkel Rygaard Häcken
32' Penalty F91 Dudelange Penalty Mustapha Hadji F91 Dudelange 1-2
34' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor Ivan Englaro F91 Dudelange
35' Doelpunt Häcken Doelpunt Ali Youssef Häcken 1-3
43' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Adam Lundqvist Häcken
44' Penalty F91 Dudelange Penalty Mustapha Hadji F91 Dudelange 2-3
47' Doelpunt Häcken Doelpunt Amor Layouni met assist van Adam Lundqvist Häcken 2-4
57' Wissel F91 Dudelange Wissel Billal Benkhedim voor Ibrahima Sory Bah F91 Dudelange
57' Wissel F91 Dudelange Wissel Yannick Schaus voor Ivan Englaro F91 Dudelange
60' Doelpunt Häcken Doelpunt Ali Youssef met assist van Zeidane Inoussa Häcken 2-5
65' Wissel Häcken Wissel Jeremy Agbonifo voor Amor Layouni Häcken
65' Wissel Häcken Wissel Pontus Dahbo voor Mikkel Rygaard Häcken
71' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor Guilain Davis Zrankeon F91 Dudelange
74' Wissel F91 Dudelange Wissel Enzo Esposito voor Didier Desprez F91 Dudelange
78' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor Vincent Decker F91 Dudelange
79' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor Mehdi Kirch F91 Dudelange
81' Wissel Häcken Wissel Johan Hammar voor Marius Lode Häcken
81' Wissel Häcken Wissel Srdjan Hrstic voor Ali Youssef Häcken
81' Wissel Häcken Wissel Severin Nioule voor Zeidane Inoussa Häcken
84' Wissel F91 Dudelange Wissel Antonio Luisi voor Samir Hadji F91 Dudelange
84' Wissel F91 Dudelange Wissel Evan Rotundo voor Filip Bojić F91 Dudelange
89' Doelpunt Häcken Doelpunt Srdjan Hrstic met assist van Severin Nioule Häcken 2-6
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - Häcken
Opstellingen F91 Dudelange - Häcken
De opstellingen van F91 Dudelange en Häcken zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat F91 Dudelange gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Häcken zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Marco Martino
Voorbeschouwing F91 Dudelange - Häcken

F91 Dudelange en Häcken spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antoni Bandić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat F91 Dudelange en Häcken elkaar treffen in de UEFA Conference League.