Nabeschouwing Flora - Virtus (5-2) (na verlenging) || UEFA Conference League 2024/2025

Dinsdag 30 juli 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Flora het dinsdag 30 juli 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Virtus. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportland Arena, Tallinn in Sportland Arena.

Via de Flora - Virtus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flora - Virtus (5-2) (na verlenging)

Het UEFA Conference League duel tussen Flora en Virtus is onder leiding van scheidsrechter Snir Levi geëindigd in een 5-2 overwinning voor Flora. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Flora dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 4 minuten. Mark Anders Lepik maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Flora vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 48e minuut kreeg Marco Lukka van Flora voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Flora de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Simone Benincasa namens Virtus in de 68e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Rauno Sappinen zette Flora even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Snir Levi toegekende penalty wist te benutten. Na 88 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Marseljan Mema de 2-2 maakte namens Virtus. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Flora dat via Rauno Alliku  nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 92e minuut. Even later viel in de 97e minuut opnieuw een doelpunt. Het was Rauno Alliku  van Flora die de score op 4-2 zette. Een penalty voor Virtus in de 101e minuut had opnieuw een goal moeten betekenen, maar doordat Mario Barone de strafschop miste bleef de score onveranderd. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Vladislav Kreida van Flora die daarmee in de 120e minuut de eindstand bepaalde: 5-2.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Snir Levi af en was het Flora die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 5-2 overwinning.

LIVE Flora - Virtus 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flora - Virtus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Virtus Gele kaart voor Alex Passaniti Virtus
4' Penalty Flora Penalty Mark Anders Lepik Flora 1-0
40' Gele kaart Flora Gele kaart voor Marco Lukka Flora
48' Tweede gele kaart Flora Tweede gele kaart voor Marco Lukka Flora
49' Wissel Flora Wissel Robert Veering voor Tony Varjund Flora
55' Wissel Virtus Wissel Marseljan Mema voor Thomas Lombardi Virtus
63' Wissel Flora Wissel Rauno Sappinen voor Mark Anders Lepik Flora
63' Wissel Flora Wissel Rauno Alliku  voor Danil Kuraksin Flora
64' Wissel Virtus Wissel Mario Barone voor Andrea Montanari Virtus
64' Wissel Virtus Wissel Michele Rinaldi voor Aron Giacomoni Virtus
64' Wissel Virtus Wissel Sami Abouzziane voor Nicolò Vallocchia Virtus
68' Doelpunt Virtus Doelpunt Simone Benincasa met assist van Elia Ciacci Virtus 1-1
71' Gele kaart Virtus Gele kaart voor Simone Benincasa Virtus
73' Wissel Flora Wissel Andreas Vaher voor Mihhail Kolobov Flora
75' Gele kaart Virtus Gele kaart voor Michele Rinaldi Virtus
77' Penalty Flora Penalty Rauno Sappinen Flora 2-1
77' Gele kaart Virtus Gele kaart voor Roberto Sabato Virtus
81' Wissel Virtus Wissel Matias Colagiovanni voor Elia Ciacci Virtus
84' Gele kaart Virtus Gele kaart voor Manuel Battistini Virtus
88' Doelpunt Virtus Doelpunt Marseljan Mema Virtus 2-2
91' Wissel Flora Wissel Nikita Mihhailov voor Sergei Zenjov Flora
92' Doelpunt Flora Doelpunt Rauno Alliku  met assist van Rauno Sappinen Flora 3-2
97' Doelpunt Flora Doelpunt Rauno Alliku  met assist van Rauno Sappinen Flora 4-2
101' Penalty gemist Virtus Penalty gemist Mario Barone Mario Barone Virtus
111' Wissel Virtus Wissel Nicholas Arrigoni voor Luigi Rizzo Virtus
112' Gele kaart Virtus Gele kaart voor Nicola Gori Virtus
120' Doelpunt Flora Doelpunt Vladislav Kreida met assist van Rauno Sappinen Flora 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Flora - Virtus
Opstellingen Flora - Virtus
De opstellingen van Flora en Virtus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Flora gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Virtus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Taavi Viik
Coach Luigi Bizzotto
Voorbeschouwing Flora - Virtus

Flora en Virtus spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Snir Levi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Flora en Virtus in de UEFA Conference League vond plaats op 23 juli 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.