Nabeschouwing Floriana - Tre Penne (3-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 11 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Floriana het donderdag 11 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tre Penne. De wedstrijd wordt gespeeld in Gozo Stadium in Gozo.

Via de Floriana - Tre Penne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Floriana - Tre Penne (3-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Floriana en Tre Penne is onder leiding van scheidsrechter Florjan Lata geëindigd in een 3-1 overwinning voor Floriana. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Tommaso Guidi, waarmee Tre Penne met 0-1 de leiding nam. Floriana kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kyrian Nwoko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Dunstan Vella zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Floriana de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Floriana vergroot nadat Thiaguinho de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Floriana.

LIVE Floriana - Tre Penne 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Floriana - Tre Penne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Floriana Gele kaart voor Kyrian Nwoko Floriana
23' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor Nicola Vecchio Tre Penne
24' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor M. Palazzi Tre Penne
35' Gele kaart Floriana Gele kaart voor Dunstan Vella Floriana
50' Doelpunt Tre Penne Doelpunt Tommaso Guidi Tre Penne 0-1
55' Doelpunt Floriana Doelpunt Kyrian Nwoko met assist van Kemar Reid Floriana 1-1
57' Doelpunt Floriana Doelpunt Dunstan Vella met assist van Thiaguinho Floriana 2-1
63' Doelpunt Floriana Doelpunt Thiaguinho met assist van Kemar Reid Floriana 3-1
67' Wissel Tre Penne Wissel U. Arias voor Lorenzo Dormi Tre Penne
67' Wissel Floriana Wissel A. Obonogwu voor Kyrian Nwoko Floriana
67' Wissel Floriana Wissel M. Veselji voor Thiaguinho Floriana
68' Wissel Floriana Wissel A. Obonogwu voor Dunstan Vella Floriana
82' Wissel Tre Penne Wissel Luca Ceccaroli voor Tommaso Guidi Tre Penne
82' Wissel Floriana Wissel Fernando Augusto voor A. Kouros Floriana
82' Wissel Tre Penne Wissel E. Casadei voor M. Palazzi Tre Penne
82' Wissel Tre Penne Wissel Malvin Zeka voor Marcello Scarponi Tre Penne
87' Wissel Floriana Wissel Carlo Zammit Lonardelli voor A. Garzia Floriana
92' Wissel Tre Penne Wissel Fabio Giovagnoli voor Giacomo Nigretti Tre Penne
Video hoogtepunten en samenvatting Floriana - Tre Penne
Opstellingen Floriana - Tre Penne
De opstellingen van Floriana en Tre Penne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.