Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Brann (0-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 18:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Go Ahead Eagles het donderdag 25 juli 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Brann. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Brann live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Brann (0-0)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Brann geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Enric Llansana in de 92e minuut, waardoor Go Ahead Eagles met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Go Ahead Eagles en Brann gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Brann kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Denys Shurman voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Go Ahead Eagles - Brann 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Brann teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart Brann Gele kaart voor Emil Kornvig Brann
60' Wissel Brann Wissel Sakarias Opsahl voor Magnus Warming Brann
60' Wissel Brann Wissel Ole Didrik Blomberg voor Thore Baardsen Pedersen Brann
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Finn Stokkers voor Søren Tengstedt Go Ahead Eagles
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Luca Everink voor Dean James Go Ahead Eagles
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Robbin Weijenberg voor Jakob Breum Go Ahead Eagles
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Calvin Twigt voor Joris Kramer Go Ahead Eagles
84' Wissel Brann Wissel Mads Berg Sande voor Niklas Castro Brann
84' Wissel Brann Wissel Bård Finne voor Aune Selland Heggebø Brann
92' Rode kaart Go Ahead Eagles Rode kaart voor Enric Llansana Go Ahead Eagles
95' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Bobby Adekanye Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Brann
Opstellingen Go Ahead Eagles - Brann
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Brann zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brann zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.