Nabeschouwing Häcken - Heidenheim (1-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Häcken het donderdag 22 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Heidenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Bravida Arena in Gothenburg.

Via de Häcken - Heidenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Häcken - Heidenheim (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Häcken en Heidenheim is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kopievskiy geëindigd in een 1-2 overwinning voor Heidenheim. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Sirlord Conteh, waarmee Heidenheim met 0-1 de leiding nam. Häcken kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mikkel Rygaard, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette Léo Scienza zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Heidenheim de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Viktor Kopievskiy, waardoor Heidenheim een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Häcken - Heidenheim 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Häcken - Heidenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Sirlord Conteh Heidenheim 0-1
35' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Sirlord Conteh Heidenheim
36' Doelpunt Häcken Doelpunt Mikkel Rygaard met assist van Valgeir Lunddal Fridriksson Häcken 1-1
38' Wissel Häcken Wissel Julius Lindberg voor Valgeir Lunddal Fridriksson Häcken
46' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Amor Layouni Häcken
46' Wissel Heidenheim Wissel Adrian Beck voor Mathias Honsak Heidenheim
46' Wissel Häcken Wissel Even Hovland voor Johan Hammar Häcken
57' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Luca Kerber Heidenheim
62' Wissel Heidenheim Wissel Maximilian Breunig voor Mikkel Kaufmann Heidenheim
62' Wissel Heidenheim Wissel Lennard Maloney voor Luca Kerber Heidenheim
65' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Léo Scienza met assist van Adrian Beck Heidenheim 1-2
73' Wissel Heidenheim Wissel Jonas Föhrenbach voor Léo Scienza Heidenheim
77' Wissel Häcken Wissel Jeremy Agbonifo voor Amor Layouni Häcken
77' Wissel Häcken Wissel Srdjan Hrstic voor Ali Youssef Häcken
78' Wissel Heidenheim Wissel Omar Traoré voor Sirlord Conteh Heidenheim
88' Wissel Häcken Wissel Jacob Barrett Laursen voor Adam Lundqvist Häcken
92' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Lennard Maloney Heidenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Häcken - Heidenheim
Opstellingen Häcken - Heidenheim
De opstellingen van Häcken en Heidenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Häcken gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heidenheim zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Häcken - Heidenheim

Häcken en Heidenheim spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kopievskiy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Häcken en Heidenheim elkaar treffen in de UEFA Conference League.