Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Cherno More (0-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 25 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Cherno More. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Cherno More live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Cherno More (0-0)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Hapoel Be'er Sheva en Cherno More geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Hapoel Be'er Sheva en Cherno More gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniyar Sakhi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Cherno More 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Cherno More teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Cherno More Gele kaart voor Ismail Issa Cherno More
46' Wissel Cherno More Wissel Andreias Calcan voor Nikolay Svetoslavov Zlatev Cherno More
46' Wissel Cherno More Wissel Asen Donchev voor Dudu Rodrigues Cherno More
50' Gele kaart Cherno More Gele kaart voor Andreias Calcan Cherno More
63' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Eliel Peretz voor Yoan Stoyanov Hapoel Be'er Sheva
63' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Amir Ganah voor Rotem Hatuel Hapoel Be'er Sheva
72' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Ignacio Pais Mayán voor Guy Badash Hapoel Be'er Sheva
72' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Deinner Alexander Quiñónes Quiñónes voor Shay Elias Hapoel Be'er Sheva
72' Wissel Cherno More Wissel Tomer Yosefi voor Daniel Dimov Cherno More
80' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Zahi Ahmed voor Alon Turgeman Hapoel Be'er Sheva
80' Wissel Cherno More Wissel Breno voor Ismail Issa Cherno More
92' Wissel Cherno More Wissel Berk Beyhan voor Mazire Soula Cherno More
95' Gele kaart Cherno More Gele kaart voor Zhivko Atanasov Cherno More
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Cherno More
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Cherno More
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Cherno More zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cherno More zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.