Nabeschouwing HB - Hajduk Split (0-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt HB het donderdag 1 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split. De wedstrijd wordt gespeeld in Gundadalur in Torshavn.

Via de HB - Hajduk Split live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HB - Hajduk Split (0-0)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen HB en Hajduk Split geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was HB dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Hajduk Split kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tim Marshall niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE HB - Hajduk Split 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HB - Hajduk Split teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Marko Capan Hajduk Split
57' Wissel HB Wissel Emmanuel Agyemang Duah voor Mikkel Dahl HB
62' Wissel Hajduk Split Wissel Ivan Perišić voor Anthony Kalik Hajduk Split
62' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Anthony Kalik Hajduk Split
66' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Áki Samuelsen Hajduk Split
67' Wissel HB Wissel Leivur Guttesen voor Mohamed Samba HB
70' Wissel Hajduk Split Wissel Ivan Rakitić voor Marko Capan Hajduk Split
70' Wissel Hajduk Split Wissel Bruno Durdov voor Abdoulie Sanyang Hajduk Split
78' Wissel HB Wissel Noah Hans Mneney voor Eivind Restorff Mouritsen HB
81' Gele kaart HB Gele kaart voor Noah Hans Mneney HB
91' Wissel Hajduk Split Wissel Dario Melnjak voor Rokas Pukstas Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting HB - Hajduk Split
Opstellingen HB - Hajduk Split
De opstellingen van HB en Hajduk Split zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HB gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hajduk Split zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.