Nabeschouwing Heidenheim - Häcken (3-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 20:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Heidenheim het donderdag 29 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Häcken. De wedstrijd wordt gespeeld in Voith-Arena in Heidenheim.

Via de Heidenheim - Häcken live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heidenheim - Häcken (3-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Heidenheim en Häcken is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 3-2 overwinning voor Heidenheim. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Marvin Pieringer, waarmee Heidenheim met 1-0 de leiding nam. Häcken kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Zeidane Inoussa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette Jeremy Agbonifo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Häcken de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Paul Wanner de 2-2 maakte voor Heidenheim. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Heidenheim dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Mathias Honsak de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Giorgi Kruashvili bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Heidenheim.

LIVE Heidenheim - Häcken 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heidenheim - Häcken teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Marvin Pieringer Heidenheim
30' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Marvin Pieringer met assist van Sirlord Conteh Heidenheim 1-0
32' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Ali Youssef Häcken
50' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Julius Lindberg Häcken
59' Doelpunt Häcken Doelpunt Zeidane Inoussa met assist van Mikkel Rygaard Häcken 1-1
62' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Romeo Amane Häcken
63' Wissel Heidenheim Wissel Léo Scienza voor Sirlord Conteh Heidenheim
63' Wissel Heidenheim Wissel Paul Wanner voor Denis Thomalla Heidenheim
63' Wissel Heidenheim Wissel Mathias Honsak voor Marvin Pieringer Heidenheim
72' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Mikkel Kaufmann Heidenheim
73' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Mikkel Rygaard Häcken
75' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Zeidane Inoussa Häcken
75' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Léo Scienza Heidenheim
76' Wissel Heidenheim Wissel Maximilian Breunig voor Mikkel Kaufmann Heidenheim
79' Doelpunt Häcken Doelpunt Jeremy Agbonifo met assist van Julius Lindberg Häcken 1-2
82' Wissel Heidenheim Wissel Jonas Föhrenbach voor Norman Theuerkauf Heidenheim
84' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Paul Wanner met assist van Maximilian Breunig Heidenheim 2-2
85' Wissel Häcken Wissel Srdjan Hrstic voor Ali Youssef Häcken
87' Wissel Häcken Wissel Jacob Barrett Laursen voor Adam Lundqvist Häcken
90' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Paul Wanner Heidenheim
90' Wissel Häcken Wissel John Paul Dembe voor Romeo Amane Häcken
92' Doelpunt Heidenheim Doelpunt Mathias Honsak met assist van Paul Wanner Heidenheim 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Heidenheim - Häcken
Opstellingen Heidenheim - Häcken
De opstellingen van Heidenheim en Häcken zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heidenheim gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Häcken zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Frank Schmidt
Coach Pal Arne Johansen
Voorbeschouwing Heidenheim - Häcken

Heidenheim en Häcken spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Kruashvili en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heidenheim en Häcken in de UEFA Conference League vond plaats op 22 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heidenheim. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Heidenheim favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Häcken slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.