Nabeschouwing HJK - KÍ (2-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 18:00 uur

HJK -

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt HJK het donderdag 29 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen . De wedstrijd wordt gespeeld in Bolt Arena in Helsinki.

Via de HJK - KÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - KÍ (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen HJK en is onder leiding van scheidsrechter David Fuxman geëindigd in een 2-1 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Andras Frederiksberg, waarmee KÍ met 0-1 de leiding nam. In de 62e minuut moest Cédric Yamberé van het veld vertrekken nadat scheidsrechter David Fuxman een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest KÍ verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Diogo Tomas namens HJK in de 90e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Lee Erwin namens HJK in de 93e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Fuxman, waardoor HJK een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE HJK - KÍ 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - KÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel HJK Wissel Diogo Tomas voor Aapo Halme HJK
46' Wissel KÍ Wissel Odmar Færø voor Heini Vatnsdal
57' Doelpunt KÍ Doelpunt Andras Frederiksberg 0-1
62' Rode kaart KÍ Rode kaart voor Cédric Yamberé
65' Gele kaart HJK Gele kaart voor Kevor Palumets HJK
67' Wissel HJK Wissel Noah Pallas voor Miska Ylitolva HJK
67' Wissel HJK Wissel Ozan Kökcü voor Kevor Palumets HJK
71' Wissel KÍ Wissel Deni Pavlović voor Albert Ejupi
78' Wissel HJK Wissel Alessandro Albanese voor Liam Möller HJK
78' Wissel HJK Wissel Kevin Kouassivi-Benissan voor Brooklyn Lyons-Foster HJK
83' Wissel KÍ Wissel Mads Mikkelsen voor Kristoffer Odemarksbakken
90' Doelpunt HJK Doelpunt Diogo Tomas met assist van Lucas Lingman HJK 1-1
92' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Mads Mikkelsen
93' Doelpunt HJK Doelpunt Lee Erwin met assist van Lucas Lingman HJK 2-1
97' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Patrick da Silva
95' Wissel KÍ Wissel Joseph Michael Williams voor Hallur Hansson
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - KÍ
Opstellingen HJK - KÍ
De opstellingen van HJK en KÍ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en KÍ zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing HJK - KÍ

HJK en spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fuxman en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen HJK en KÍ in de UEFA Conference League vond plaats op 22 augustus 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.