Nabeschouwing HJK - Dečić (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt HJK het donderdag 8 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dečić. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolt Arena in Helsinki.

Via de HJK - Dečić live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Dečić (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen HJK en Dečić is onder leiding van scheidsrechter Sandi Putros geëindigd in een 1-0 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Lee Erwin, waarmee HJK met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor HJK uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE HJK - Dečić 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Dečić teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Asmir Kajevic Dečić
49' Doelpunt HJK Doelpunt Lee Erwin met assist van Santeri Hostikka HJK 1-0
63' Wissel Dečić Wissel Ognjen Stijepović voor Vuk Striković Dečić
63' Wissel Dečić Wissel Matija Božanović voor Petar Sekulović Dečić
65' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Caíque Dečić
66' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Ognjen Stijepović Dečić
67' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Zarko Tomasevic Dečić
67' Wissel HJK Wissel Brooklyn Lyons-Foster voor Noah Pallas HJK
67' Wissel HJK Wissel Kevor Palumets voor Ozan Kökcü HJK
76' Wissel Dečić Wissel Ilir Camaj voor Bojan Matić Dečić
76' Wissel Dečić Wissel Draško Božović voor Asmir Kajevic Dečić
79' Gele kaart HJK Gele kaart voor Lucas Lingman HJK
81' Gele kaart HJK Gele kaart voor Lucas Lingman HJK
82' Wissel HJK Wissel Hassane Bandé voor Luke Plange HJK
82' Wissel HJK Wissel Liam Möller voor Georgios Kanellopoulos HJK
82' Wissel HJK Wissel Atomu Tanaka voor Santeri Hostikka HJK
84' Gele kaart HJK Gele kaart voor Georgios Kanellopoulos HJK
87' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Atomu Tanaka Dečić
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Dečić
Opstellingen HJK - Dečić
De opstellingen van HJK en Dečić zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dečić zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Toni Korkeakunnas
Coach Milorad Pekovic
Voorbeschouwing HJK - Dečić

HJK en Dečić spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandi Putros en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HJK en Dečić elkaar treffen in de UEFA Conference League.