Nabeschouwing KuPS - Tromsø (0-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 17:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt KuPS het donderdag 25 juli 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tromsø. De wedstrijd wordt gespeeld in Savon Sanomat Areena in Kuopio.

Via de KuPS - Tromsø live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KuPS - Tromsø (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen KuPS en Tromsø is onder leiding van scheidsrechter Iwan Griffith geëindigd in een 0-1 overwinning voor Tromsø. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Lasse Selvåg Nordås, waarmee Tromsø met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name KuPS dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Tromsø uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE KuPS - Tromsø 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KuPS - Tromsø teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Doelpunt Tromsø Doelpunt Lasse Selvåg Nordås Tromsø 0-1
59' Wissel KuPS Wissel Arttu Heinonen voor Otto Ruoppi KuPS
64' Wissel KuPS Wissel Paul Adeniran Ogunkoya voor Ousmane Diawara KuPS
67' Gele kaart KuPS Gele kaart voor Matias Siltanen KuPS
74' Wissel KuPS Wissel Jaakko Oksanen voor Joslyn Luyeye-Lutumba KuPS
74' Wissel KuPS Wissel Ibrahim Cissé voor Petteri Pennanen KuPS
76' Wissel Tromsø Wissel Lasse Nilsen voor Runar Norheim Tromsø
76' Wissel Tromsø Wissel Heine Larsen voor Jakob Napoleon Romsaas Tromsø
76' Wissel Tromsø Wissel Felix Winther voor Jens Hjertø-Dahl Tromsø
92' Wissel Tromsø Wissel Markus Johnsgård voor Lasse Selvåg Nordås Tromsø
90' Wissel Tromsø Wissel Jesper Robertsen voor Yaw Paintsil Tromsø
Video hoogtepunten en samenvatting KuPS - Tromsø
Opstellingen KuPS - Tromsø
De opstellingen van KuPS en Tromsø zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KuPS gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tromsø zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Jani Honkavaara
Voorbeschouwing KuPS - Tromsø

KuPS en Tromsø spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iwan Griffith en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KuPS en Tromsø elkaar treffen in de UEFA Conference League.