Nabeschouwing KÍ - HJK (2-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 20:45 uur

- HJK

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt het donderdag 22 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Svangaskarð in Toftir.

Via de KÍ - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KÍ - HJK (2-2)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen en HJK geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Lee Erwin, waarmee HJK met 0-1 de leiding nam. In de 38e minuut kreeg René Joensen van KÍ voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor KÍ de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam KÍ vervolgens op 1-1. Het was Andras Frederiksberg die vanaf 11 meter wist te scoren in de 55e minuut.

In de 63e minuut was het KÍ dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Hallur Hansson. Na 82 minuten spelen wist HJK via Paetur Petersen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Lawrence Visser. Na 92 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat Lee Erwin de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE KÍ - HJK 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KÍ - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt HJK Doelpunt Lee Erwin met assist van Georgios Kanellopoulos HJK 0-1
22' Gele kaart KÍ Gele kaart voor René Joensen
38' Tweede gele kaart KÍ Tweede gele kaart voor René Joensen
45' Gele kaart HJK Gele kaart voor Miska Ylitolva HJK
45' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Páll Klettskard
46' Wissel HJK Wissel Kevor Palumets voor Daniel OShaughnessy HJK
55' Penalty KÍ Penalty Andras Frederiksberg 1-1
59' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Hallur Hansson
60' Wissel HJK Wissel Liam Möller voor Ozan Kökcü HJK
60' Wissel HJK Wissel Brooklyn Lyons-Foster voor Miska Ylitolva HJK
61' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Kristoffer Odemarksbakken
63' Doelpunt KÍ Doelpunt Hallur Hansson met assist van Páll Klettskard 2-1
67' Gele kaart HJK Gele kaart voor Brooklyn Lyons-Foster HJK
70' Wissel HJK Wissel Luke Plange voor Georgios Kanellopoulos HJK
75' Gele kaart HJK Gele kaart voor Liam Möller HJK
82' Wissel KÍ Wissel Joseph Michael Williams voor Páll Klettskard
82' Wissel HJK Wissel Kai Meriluoto voor Hassane Bandé HJK
82' Wissel KÍ Wissel Mads Mikkelsen voor Albert Ejupi
82' Doelpunt HJK Doelpunt Paetur Petersen met assist van Kristoffer Odemarksbakken HJK
92' Doelpunt HJK Doelpunt Lee Erwin HJK 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting KÍ - HJK
Opstellingen KÍ - HJK
De opstellingen van KÍ en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KÍ gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en HJK zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Toni Korkeakunnas
Voorbeschouwing KÍ - HJK

en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KÍ en HJK elkaar treffen in de UEFA Conference League.