Nabeschouwing Larne - KF Ballkani (0-1) (4-1 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Larne het donderdag 15 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen KF Ballkani. De wedstrijd wordt gespeeld in Inver Park in Larne.

Via de Larne - KF Ballkani live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Larne - KF Ballkani (0-1) (4-1 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Larne en KF Ballkani is onder leiding van scheidsrechter Robertas Valikonis geëindigd in een overwinning voor KF Ballkani. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek KF Ballkani het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-1 gewonnen werd.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. Walid Hamidi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee KF Ballkani vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-1 score in het voordeel van KF Ballkani, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Larne - KF Ballkani 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Larne - KF Ballkani teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor Arbër Potoku KF Ballkani
46' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor Walid Hamidi KF Ballkani
45' Penalty KF Ballkani Penalty Walid Hamidi KF Ballkani 0-1
47' Gele kaart Larne Gele kaart voor Levi Ives Larne
63' Gele kaart Larne Gele kaart voor Christopher Gallagher Larne
73' Wissel Larne Wissel Paul ONeill voor Matthew Lusty Larne
73' Wissel Larne Wissel Mark Randall voor Dylan Sloan Larne
79' Gele kaart Larne Gele kaart voor Paul ONeill Larne
84' Wissel KF Ballkani Wissel Bleart Tolaj voor Almir Kryeziu KF Ballkani
92' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor Lindon Emërllahu KF Ballkani
100' Gele kaart Larne Gele kaart voor Mark Randall Larne
101' Wissel KF Ballkani Wissel Giovanni voor Geralb Smajli KF Ballkani
110' Wissel KF Ballkani Wissel Egzon Sinani voor Marsel Ismajlgeci KF Ballkani
111' Wissel Larne Wissel Shaun Want voor Levi Ives Larne
122' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor Sunday Adetunji KF Ballkani
121' Gele kaart Larne Gele kaart voor Shaun Want Larne
122' Gele kaart Larne Gele kaart voor Tomas Cosgrove Larne
123' Wissel KF Ballkani Wissel Krenar Dulaj voor Queven KF Ballkani
124' Wissel KF Ballkani Wissel Engjëll Ajazi voor Astrit Thaçi KF Ballkani
1' Penalty gemist in shootout KF Ballkani Penalty gemist in shootout Joseph Thomson KF Ballkani 1-0
2' Penalty gescoord in shootout Larne Penalty gescoord in shootout Walid Hamidi Larne 1-0
3' Penalty gescoord in shootout KF Ballkani Penalty gescoord in shootout Mark Randall KF Ballkani 2-0
4' Penalty gescoord in shootout Larne Penalty gescoord in shootout Engjëll Ajazi Larne 2-0
5' Penalty gescoord in shootout Larne Penalty gescoord in shootout Andrew Ryan Larne 3-0
6' Penalty gescoord in shootout KF Ballkani Penalty gescoord in shootout Krenar Dulaj KF Ballkani 3-1
7' Penalty gescoord in shootout Larne Penalty gescoord in shootout Christopher Gallagher Larne 4-1
123' Penalty gescoord in shootout Larne Penalty gescoord in shootout Sean Graham Larne
128' Penalty gemist in shootout KF Ballkani Penalty gemist in shootout Aaron Donnelly KF Ballkani
128' Penalty gescoord in shootout Larne Penalty gescoord in shootout Marsel Ismajlgeci Larne
Video hoogtepunten en samenvatting Larne - KF Ballkani
Opstellingen Larne - KF Ballkani
De opstellingen van Larne en KF Ballkani zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Larne gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en KF Ballkani zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.