Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Larne (2-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Lincoln Red Imps het donderdag 22 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Larne. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Algarve in São João da Venda.

Via de Lincoln Red Imps - Larne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Larne (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Lincoln Red Imps en Larne is onder leiding van scheidsrechter Ishmael Barbara geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lincoln Red Imps. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Matthew Lusty, waarmee Larne met 0-1 de leiding nam. Lincoln Red Imps kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Enrique Gómez Bernal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette Joe zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lincoln Red Imps de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ishmael Barbara, waardoor Lincoln Red Imps een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lincoln Red Imps - Larne 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln Red Imps - Larne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Larne Doelpunt Matthew Lusty Larne 0-1
23' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt Enrique Gómez Bernal met assist van Joe Lincoln Red Imps 1-1
26' Gele kaart Larne Gele kaart voor Christopher Gallagher Larne
31' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Rafael Muñoz Lincoln Red Imps
38' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Tjay De Barr Lincoln Red Imps
42' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt Joe met assist van Toni García Lincoln Red Imps 2-1
55' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Ethan Britto Lincoln Red Imps
64' Gele kaart Larne Gele kaart voor Dylan Sloan Larne
66' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Víctor Villacañas voor Enrique Gómez Bernal Lincoln Red Imps
67' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Graeme Torilla Lincoln Red Imps
74' Wissel Larne Wissel Jordan McEneff voor Shaun Want Larne
76' Wissel Larne Wissel Benjamin Magee voor Matthew Lusty Larne
82' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Lee Casciaro voor Ethan Britto Lincoln Red Imps
82' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Mustapha Yahaya voor Rafael Muñoz Lincoln Red Imps
88' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Nicholas Pozo voor Toni García Lincoln Red Imps
91' Wissel Larne Wissel Michael Glynn voor Dylan Sloan Larne
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln Red Imps - Larne
Opstellingen Lincoln Red Imps - Larne
De opstellingen van Lincoln Red Imps en Larne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln Red Imps gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Larne zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.