Nabeschouwing Maribor - Djurgården (0-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 20:15 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Maribor het donderdag 29 augustus 2024 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Djurgården. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Djurgården live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Djurgården (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Maribor en Djurgården is onder leiding van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas geëindigd in een 0-1 overwinning voor Djurgården. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Djurgården kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Deniz Hümmet. In de 59e minuut kreeg Lan Vidmar van Maribor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Maribor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Djurgården.

LIVE Maribor - Djurgården 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Djurgården teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Djurgården Doelpunt Deniz Hümmet met assist van Gustav Mendonca Wikheim Djurgården 0-1
27' Wissel Djurgården Wissel Daniel Stensson voor Rasmus Schüller Djurgården
47' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Lan Vidmar Maribor
59' Tweede gele kaart Maribor Tweede gele kaart voor Lan Vidmar Maribor
60' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Ziga Repas Maribor
65' Wissel Maribor Wissel Gregor Sikosek voor Maks Barisic Maribor
65' Wissel Maribor Wissel Karol Borys voor Marko Bozic Maribor
71' Wissel Djurgården Wissel Oskar Fallenius voor Gustav Mendonca Wikheim Djurgården
71' Wissel Djurgården Wissel Haris Radetinac voor Tobias Fjeld Gulliksen Djurgården
71' Wissel Maribor Wissel Orphé Mbina voor Arnel Jakupovic Maribor
83' Wissel Maribor Wissel Etienne Yves Beugré voor Ziga Repas Maribor
85' Wissel Djurgården Wissel August Priske voor Deniz Hümmet Djurgården
90' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Josip Iličić Maribor
91' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Daniel Stensson Djurgården
92' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor August Priske Djurgården
96' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Martin Milec Maribor
94' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Marcus Danielsson Djurgården
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Djurgården
Opstellingen Maribor - Djurgården
De opstellingen van Maribor en Djurgården zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maribor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Djurgården zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.