Nabeschouwing Maribor - Universitatea Craiova (2-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 20:15 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Maribor het donderdag 25 juli 2024 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Universitatea Craiova. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Universitatea Craiova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Universitatea Craiova (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Maribor en Universitatea Craiova is onder leiding van scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Denil Omar Maldonado Munguía in de 31e minuut, waardoor Universitatea Craiova met een man minder kwam te staan. Maribor kreeg via Pijus Sirvys in de 52e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Mads-Kristoffer Kristoffersen de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd in de 57e minuut gemaakt door Jan Repas waardoor Maribor met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Arnel Jakupovic de voorsprong door in de 88e minuut de 2-0 te scoren voor Maribor.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Maribor.

LIVE Maribor - Universitatea Craiova 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Universitatea Craiova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Rode kaart Universitatea Craiova Rode kaart voor Denil Omar Maldonado Munguía Universitatea Craiova
36' Wissel Universitatea Craiova Wissel Juraj Badelj voor Carlos Mora Montoya Universitatea Craiova
42' Gele kaart Universitatea Craiova Gele kaart voor Luis Paradela Universitatea Craiova
46' Wissel Universitatea Craiova Wissel Takuto Oshima voor Luis Paradela Universitatea Craiova
52' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Pijus Sirvys Maribor
52' Penalty gemist Maribor Penalty gemist Pijus Sirvys Maribor
57' Doelpunt Maribor Doelpunt Jan Repas met assist van Ziga Repas Maribor 1-0
59' Wissel Maribor Wissel Arnel Jakupovic voor Maks Barisic Maribor
59' Wissel Universitatea Craiova Wissel Elvir Koljic voor Andrei Ivan Universitatea Craiova
73' Wissel Maribor Wissel Karol Borys voor Marko Bozic Maribor
73' Wissel Maribor Wissel Bradley Matufueni Mbondo voor Sven Karic Maribor
82' Wissel Maribor Wissel Gregor Sikosek voor Pijus Sirvys Maribor
83' Wissel Universitatea Craiova Wissel Ștefan Baiaram voor Alexandru Creţu Universitatea Craiova
83' Wissel Universitatea Craiova Wissel Mihai Căpățînă voor Ștefan Vlădoiu Universitatea Craiova
88' Doelpunt Maribor Doelpunt Arnel Jakupovic met assist van Martin Milec Maribor 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Universitatea Craiova
Opstellingen Maribor - Universitatea Craiova
De opstellingen van Maribor en Universitatea Craiova zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maribor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Universitatea Craiova zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.