Nabeschouwing MOL Vidi - Sumqayıt (0-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 31 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt MOL Vidi het woensdag 31 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sumqayıt. De wedstrijd wordt gespeeld in MOL Aréna Sóstó (Székesfehérvár) in Szekesfehervar.

Via de MOL Vidi - Sumqayıt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MOL Vidi - Sumqayıt (0-0)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen MOL Vidi en Sumqayıt geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Sumqayıt, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor MOL Vidi, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kristoffer Karlsson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE MOL Vidi - Sumqayıt 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MOL Vidi - Sumqayıt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor Slaviša Radović Sumqayıt
46' Wissel MOL Fehérvár Wissel Nejc Gradišar voor Patrik Kovács MOL Fehérvár
46' Wissel MOL Fehérvár Wissel Milan Pető voor Nicolás Marcelo Stefanelli MOL Fehérvár
54' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Bence Bedi MOL Fehérvár
58' Wissel MOL Fehérvár Wissel Máté Kovács voor Mátyás Katona MOL Fehérvár
63' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Bogdan Melnyk MOL Fehérvár
68' Wissel MOL Fehérvár Wissel Kasper Larsen voor András Huszti MOL Fehérvár
82' Wissel MOL Fehérvár Wissel Gergő Ominger voor Tobias Christensen MOL Fehérvár
88' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor Nikola Vujnovic Sumqayıt
92' Wissel Sumqayıt Wissel Trésor Mossi voor Vüqar Mustafayev Sumqayıt
92' Wissel Sumqayıt Wissel Uğur Cahangirov voor Jordan Lenín Rezabala Anzules Sumqayıt
Video hoogtepunten en samenvatting MOL Vidi - Sumqayıt
Opstellingen MOL Vidi - Sumqayıt
De opstellingen van MOL Vidi en Sumqayıt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MOL Vidi gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sumqayıt zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.