Nabeschouwing Mornar - Dinamo Tbilisi (2-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 11 juli 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Mornar het donderdag 11 juli 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion SRC Topolica in Bar.

Via de Mornar - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mornar - Dinamo Tbilisi (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Mornar en Dinamo Tbilisi is onder leiding van scheidsrechter Georgi Ginchev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mornar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Đurišić, waarmee Mornar met 1-0 de leiding nam. Mornar vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Vušurović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut moest Mornar verder met een man minder nadat E. Seratlić een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat N. Ugrekhelidze namens Dinamo Tbilisi in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Georgi Ginchev, waardoor Mornar een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Mornar - Dinamo Tbilisi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mornar - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Mornar Doelpunt M. Đurišić Mornar 1-0
23' Doelpunt Mornar Doelpunt M. Vušurović met assist van M. Đurišić Mornar 2-0
38' Gele kaart Mornar Gele kaart voor B. Dubljević Mornar
44' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor N. Ugrekhelidze Dinamo Tbilisi
46' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel S. Samushia voor N. Tsetskhladze Dinamo Tbilisi
46' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel D. Skhirtladze voor N. Lominadze Dinamo Tbilisi
66' Wissel Mornar Wissel K. Kishi voor D. Zorić Mornar
68' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor A. Kalandadze Dinamo Tbilisi
69' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel Giorgi Moistsrapishvili voor L. Osikmashvili Dinamo Tbilisi
70' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel J. Iobashvili voor V. Salia Dinamo Tbilisi
71' Wissel Mornar Wissel E. Seratlić voor B. Dubljević Mornar
71' Wissel Mornar Wissel M. Ćetković voor B. Vukotić Mornar
81' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel M. Bagrationi voor S. Kharebashvili Dinamo Tbilisi
84' Rode kaart Mornar Rode kaart voor E. Seratlić Mornar
87' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor Giorgi Moistsrapishvili Dinamo Tbilisi
87' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor S. Khvadagiani Dinamo Tbilisi
89' Gele kaart Mornar Gele kaart voor Giorgi Moistsrapishvili Mornar
93' Wissel Mornar Wissel A. Vujačić voor C. Ondong Mba Mornar
93' Wissel Mornar Wissel N. Vuković voor M. Đurišić Mornar
94' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt N. Ugrekhelidze met assist van Ó. Santis Dinamo Tbilisi 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Mornar - Dinamo Tbilisi
Opstellingen Mornar - Dinamo Tbilisi
De opstellingen van Mornar en Dinamo Tbilisi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Mornar - Dinamo Tbilisi

Mornar en Dinamo Tbilisi spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Ginchev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mornar en Dinamo Tbilisi elkaar treffen in de UEFA Conference League.