Nabeschouwing Neman Grodno - CFR Cluj (0-5) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Neman Grodno het donderdag 1 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Nyoman in Grodno.

Via de Neman Grodno - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neman Grodno - CFR Cluj (0-5)

Het UEFA Conference League duel tussen Neman Grodno en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Andreas Argyrou geëindigd in een 0-5 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Karlo Muhar, waarmee CFR Cluj met 0-1 de leiding nam. CFR Cluj vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Bîrligea op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van CFR Cluj, waarmee Daniel Bîrligea zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam CFR Cluj geen gas terug, waardoor in de 59e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Meriton Korenica. Na 86 minuten spelen wist CFR Cluj via Peter Michael de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Andreas Argyrou. De vijfde treffer van CFR Cluj viel in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Béni NKololo.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andreas Argyrou bij een 0-5 eindstand in het voordeel van CFR Cluj.

LIVE Neman Grodno - CFR Cluj 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neman Grodno - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Neman Grodno Gele kaart voor Ivan Sadovnichiy Neman Grodno
17' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Karlo Muhar met assist van Ciprian Deac CFR Cluj 0-1
24' Gele kaart Neman Grodno Gele kaart voor Yegor Zubovich Neman Grodno
40' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Daniel Bîrligea met assist van Ciprian Deac CFR Cluj 0-2
47' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Matei Cristian Ilie CFR Cluj
46' Gele kaart Neman Grodno Gele kaart voor Mikhail Kozlov Neman Grodno
46' Wissel Neman Grodno Wissel Ilya Kukharchyk voor Andrey Vasilyev Neman Grodno
57' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Daniel Bîrligea CFR Cluj 0-3
58' Wissel Neman Grodno Wissel Leonard Chatelin Gweth voor Pavel Savitskiy Neman Grodno
58' Wissel Neman Grodno Wissel Aliaksei Lauryk voor Ivan Sadovnichiy Neman Grodno
59' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Meriton Korenica CFR Cluj 0-4
63' Wissel CFR Cluj Wissel Kader Keita voor Karlo Muhar CFR Cluj
64' Wissel CFR Cluj Wissel Béni NKololo voor Ciprian Deac CFR Cluj
69' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Matija Boben CFR Cluj
71' Wissel CFR Cluj Wissel Constantin Adrian Păun Alexandru voor Panagiotis Tachtsidis CFR Cluj
71' Wissel CFR Cluj Wissel Armend Thaçi voor Vasile Mogoș CFR Cluj
74' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Béni NKololo CFR Cluj
74' Wissel Neman Grodno Wissel Vladislav Kosmynin voor Neman Grodno
83' Wissel CFR Cluj Wissel Andrey Yakimov voor Yegor Zubovich CFR Cluj
86' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Peter Michael met assist van Daniel Bîrligea CFR Cluj
93' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Béni NKololo met assist van Peter Michael CFR Cluj 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Neman Grodno - CFR Cluj
Opstellingen Neman Grodno - CFR Cluj
De opstellingen van Neman Grodno en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Neman Grodno gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Igor Kovalevich
Voorbeschouwing Neman Grodno - CFR Cluj

Neman Grodno en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andreas Argyrou en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Neman Grodno en CFR Cluj in de UEFA Conference League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.