Nabeschouwing Paide - Bala Town (1-1) (na verlenging) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 18 juli 2024 - 18:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Paide het donderdag 18 juli 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bala Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pärnu kunstmuru in Parnu.

Via de Paide - Bala Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paide - Bala Town (1-1) (na verlenging)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Paide en Bala Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door N. Peate, waarmee Bala Town met 0-1 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 108e minuut kreeg A. Downes van Bala Town voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Bala Town de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte O. Hõim namens Paide in de 120e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Danilo Nikolić af en was het die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-1 overwinning.

LIVE Paide - Bala Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paide - Bala Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Bala Town Doelpunt N. Peate met assist van Lassana Mendes Bala Town 0-1
40' Gele kaart Paide Gele kaart voor P. Kristal Paide
45' Gele kaart Paide Gele kaart voor Joseph Saliste Paide
47' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor Joel Torrance Bala Town
46' Wissel Paide Wissel Thomas Agyepong voor Abdoulie Ceesay Paide
74' Wissel Paide Wissel D. Jepihhin voor Robi Saarma Paide
80' Wissel Bala Town Wissel J. Ukek voor Lassana Mendes Bala Town
84' Wissel Paide Wissel D. Luts voor Siim Luts Paide
87' Wissel Bala Town Wissel N. Arsan voor L. Robles Bala Town
105' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor A. Downes Bala Town
106' Wissel Bala Town Wissel Uniss Kargbo voor G. Newell Bala Town
108' Tweede gele kaart Bala Town Tweede gele kaart voor A. Downes Bala Town
111' Wissel Bala Town Wissel J. Malkin voor Aeron Edwards Bala Town
118' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor N. Peate Bala Town
120' Gele kaart Paide Gele kaart voor M. Delević Paide
120' Doelpunt Paide Doelpunt O. Hõim met assist van P. Kristal Paide 1-1
240' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor Uniss Kargbo Bala Town
120' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor Uniss Kargbo Bala Town
Video hoogtepunten en samenvatting Paide - Bala Town
Opstellingen Paide - Bala Town
De opstellingen van Paide en Bala Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paide gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Bala Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.