Nabeschouwing Paksi SE - Mladá Boleslav (0-3) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Paksi SE het donderdag 29 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Mladá Boleslav. De wedstrijd wordt gespeeld in Fehérvári úti stadion in Paks.

Via de Paksi SE - Mladá Boleslav live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paksi SE - Mladá Boleslav (0-3)

Het UEFA Conference League duel tussen Paksi SE en Mladá Boleslav is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 0-3 overwinning voor Mladá Boleslav. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Lamin Jawo, waarmee Mladá Boleslav met 0-1 de leiding nam. Mladá Boleslav vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Martin Kralik op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Matej Pulkrab van Mladá Boleslav die de 0-3 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Mladá Boleslav een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Paksi SE - Mladá Boleslav 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paksi SE - Mladá Boleslav teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt Lamin Jawo Mladá Boleslav 0-1
54' Gele kaart Paksi SE Gele kaart voor Attila Osváth Paksi SE
55' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt Martin Kralik met assist van Tomas Ladra Mladá Boleslav 0-2
57' Wissel Paksi SE Wissel Erik Silye voor Szabolcs Mezei Paksi SE
58' Wissel Paksi SE Wissel Dániel Böde voor Zsolt Haraszti Paksi SE
64' Wissel Mladá Boleslav Wissel Daniel Langhamer voor Lamin Jawo Mladá Boleslav
68' Wissel Paksi SE Wissel Balász Balogh voor Bálint Vécsei Paksi SE
76' Wissel Paksi SE Wissel Bálint Szabó voor János Szabó Paksi SE
78' Wissel Mladá Boleslav Wissel Andrej Kadlec voor Jakub Fulnek Mladá Boleslav
79' Wissel Mladá Boleslav Wissel Matej Pulkrab voor Vasil Kusej Mladá Boleslav
81' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor Matous Trmal Mladá Boleslav
85' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor Matej Pulkrab Mladá Boleslav
88' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor Marek Suchy Mladá Boleslav
92' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt Matej Pulkrab met assist van Daniel Langhamer Mladá Boleslav 0-3
90' Wissel Mladá Boleslav Wissel Denis Donat voor Tomas Ladra Mladá Boleslav
90' Wissel Mladá Boleslav Wissel Marek Matejovsky voor Benson Sakala Mladá Boleslav
Video hoogtepunten en samenvatting Paksi SE - Mladá Boleslav
Opstellingen Paksi SE - Mladá Boleslav
De opstellingen van Paksi SE en Mladá Boleslav zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paksi SE gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Mladá Boleslav zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.