Nabeschouwing Panathinaikos - Lens (2-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Panathinaikos het donderdag 29 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de Panathinaikos - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Lens (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Panathinaikos en Lens is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 2-0 overwinning voor Panathinaikos. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Florian Sotoca van Lens via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 62 minuten was het Facundo Pellistri die Panathinaikos op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Panathinaikos via een goal van Tetê in de 85e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Panathinaikos.

LIVE Panathinaikos - Lens 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Lens Gele kaart voor Przemysław Frankowski Lens
11' Gele kaart Lens Gele kaart voor Adil Al Attabi Lens
15' Penalty gemist Lens Penalty gemist Florian Sotoca Florian Sotoca Lens
19' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Tetê Panathinaikos
53' Gele kaart Lens Gele kaart voor Jonathan Gradit Lens
61' Wissel Panathinaikos Wissel Georgios Vagiannidis voor Giannis Kotsiras Panathinaikos
61' Wissel Panathinaikos Wissel Daniel Mancini voor Anastasios Bakasetas Panathinaikos
61' Wissel Panathinaikos Wissel Nemanja Maksimović voor Adam Gnezda Čerin Panathinaikos
62' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt Facundo Pellistri met assist van Fotis Ioannidis Panathinaikos 1-0
66' Wissel Lens Wissel Angelo Fulgini voor David Pereira da Costa Lens
67' Wissel Lens Wissel Rémy Labeau Lascary voor Wesley Saïd Lens
71' Wissel Lens Wissel Massadio Haidara voor Malang Sarr Lens
71' Wissel Lens Wissel Jhoanner Chávez voor Deiver Machado Lens
79' Wissel Panathinaikos Wissel Bart Schenkeveld voor Sverrir Ingi Ingason Panathinaikos
82' Wissel Panathinaikos Wissel Filip Djuricic voor Facundo Pellistri Panathinaikos
85' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt Tetê met assist van Daniel Mancini Panathinaikos 2-0
87' Wissel Lens Wissel MBala Nzola voor Jonathan Gradit Lens
94' Gele kaart Lens Gele kaart voor Massadio Haidara Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos - Lens
Opstellingen Panathinaikos - Lens
De opstellingen van Panathinaikos en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Panathinaikos gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Panathinaikos - Lens

Panathinaikos en Lens spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Panathinaikos en Lens in de UEFA Conference League vond plaats op 22 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lens favoriet. 1 keer wist de ploeg van Panathinaikos te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Panathinaikos. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.