Nabeschouwing Paphos - CFR Cluj (3-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Paphos het donderdag 29 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Stelios Kyriakides in Paphos.

Via de Paphos - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paphos - CFR Cluj (3-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Paphos en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 3-0 overwinning voor Paphos. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Jajá, waarmee Paphos met 1-0 de leiding nam. Paphos vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Goldar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Paphos vervolgens op 3-0. Het was Muamer Tankovic die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Paphos een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Paphos - CFR Cluj 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paphos - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Paphos Doelpunt Jajá met assist van Jairo Paphos 1-0
31' Doelpunt Paphos Doelpunt David Goldar met assist van Pêpê Rodrigues Paphos 2-0
35' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Mihai Popa CFR Cluj
47' VAR: Afgekeurd doelpunt Goal Disallowed Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Goal Disallowed Paphos
46' Wissel CFR Cluj Wissel Damjan Djokovic voor Kader Keita CFR Cluj
49' Penalty Paphos Penalty Muamer Tankovic Paphos 3-0
52' Wissel Paphos Wissel Kostas Pileas voor Rafael Pontelo Paphos
60' Gele kaart Paphos Gele kaart voor David Goldar Paphos
62' Wissel CFR Cluj Wissel Mohammed Kamara voor Andrei Artean CFR Cluj
62' Wissel CFR Cluj Wissel Louis Munteanu voor Meriton Korenica CFR Cluj
67' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Panagiotis Tachtsidis CFR Cluj
69' Gele kaart Paphos Gele kaart voor Bruno Felipe Paphos
72' Wissel Paphos Wissel Léo Natel voor Jajá Paphos
72' Wissel Paphos Wissel João Correia voor Bruno Felipe Paphos
74' Gele kaart Paphos Gele kaart voor Vlad Dragomir Paphos
79' Wissel CFR Cluj Wissel Alin Fica voor Panagiotis Tachtsidis CFR Cluj
81' Wissel Paphos Wissel Anderson Silva voor Pêpê Rodrigues Paphos
81' Wissel Paphos Wissel Moustapha Name voor Jairo Paphos
83' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Mohammed Kamara CFR Cluj
87' Wissel CFR Cluj Wissel Constantin Adrian Păun Alexandru voor Béni NKololo CFR Cluj
Video hoogtepunten en samenvatting Paphos - CFR Cluj
Opstellingen Paphos - CFR Cluj
De opstellingen van Paphos en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paphos gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Paphos - CFR Cluj

Paphos en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paphos en CFR Cluj in de UEFA Conference League vond plaats op 22 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor CFR Cluj. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is CFR Cluj favoriet. 1 keer wist de ploeg van Paphos te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Paphos. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.