Nabeschouwing Paphos - Žalgiris (3-0) (na verlenging) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Paphos het donderdag 1 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Stelios Kyriakides in Paphos.

Via de Paphos - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paphos - Žalgiris (3-0) (na verlenging)

Het UEFA Conference League duel tussen Paphos en Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 3-0 overwinning voor Paphos. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Paphos dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Muamer Tankovic, waarmee Paphos met 1-0 de leiding nam. In de 37e minuut moest Younn Zahary van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Stefan Ebner een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Žalgiris verder met een speler minder. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Paphos via een goal van Anderson Silva in de 101e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 118e minuut volgde een derde treffer van Paphos, waarmee Vlad Dragomir zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Stefan Ebner af en was het Paphos die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-0 overwinning.

LIVE Paphos - Žalgiris 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paphos - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Paphos Doelpunt Muamer Tankovic met assist van Jairo Paphos 1-0
37' Rode kaart Žalgiris Rode kaart voor Younn Zahary Žalgiris
40' Wissel Žalgiris Wissel Myroslav Mazur voor Nikola Petković Žalgiris
63' Wissel Paphos Wissel Pedro Pelágio voor Moustapha Name Paphos
63' Wissel Paphos Wissel Anderson Silva voor Jajá Paphos
67' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor Joris Moutachy Žalgiris
71' Wissel Paphos Wissel Onni Valakari voor Pêpê Rodrigues Paphos
90' Wissel Žalgiris Wissel Armin Hodžić voor Liviu Ion Antal Žalgiris
96' Wissel Žalgiris Wissel Adama Fofana voor Paulius Golubickas Žalgiris
96' Wissel Paphos Wissel Kostas Pileas voor Matías Germán Melluso Paphos
101' Doelpunt Paphos Doelpunt Anderson Silva Paphos 2-0
105' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor Jury Kendysh Žalgiris
113' Wissel Žalgiris Wissel Nemanja Mihajlović voor Giedrius Matulevičius Žalgiris
113' Wissel Žalgiris Wissel Martynas Šetkus voor Yukiyoshi Karashima Žalgiris
114' Wissel Paphos Wissel Marios Ilia voor Jairo Paphos
118' Doelpunt Paphos Doelpunt Vlad Dragomir met assist van Marios Ilia Paphos 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Paphos - Žalgiris
Opstellingen Paphos - Žalgiris
De opstellingen van Paphos en Žalgiris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paphos gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Žalgiris zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Vladimir Cheburin
Voorbeschouwing Paphos - Žalgiris

Paphos en Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stefan Ebner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paphos en Žalgiris in de UEFA Conference League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Žalgiris. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Žalgiris favoriet. 1 keer wist de ploeg van Paphos te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Paphos. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.