Nabeschouwing Partizan - Gent (0-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 20:15 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Partizan het donderdag 22 augustus 2024 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Partizana in Beograd.

Via de Partizan - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Gent (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Partizan en Gent is onder leiding van scheidsrechter Elçin Məsiyev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Omri Gandelman  , waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Gent.

LIVE Partizan - Gent 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Gent Doelpunt Omri Gandelman   met assist van Sven Kums Gent 0-1
18' Gele kaart Gent Gele kaart voor Archie Brown Gent
22' Wissel Partizan Wissel Stefan Kovac voor Young-jun Goh Partizan
36' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Mario Jurčevič Partizan
46' Wissel Gent Wissel Mathias Fernandez-Pardo voor Andri Gudjohnsen Gent
46' Wissel Gent Wissel Núrio Fortuna voor Archie Brown Gent
64' Wissel Partizan Wissel Dusan Jovanovic voor Matheus Saldanha Partizan
64' Wissel Partizan Wissel Joao Grimaldo voor Zubairu Ibrahim Partizan
67' Wissel Gent Wissel Matisse Samoise voor Noah Fadiga Gent
67' Wissel Gent Wissel Max Dean voor Franck William Surdez Gent
74' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Svetozar Markovic Partizan
75' Wissel Partizan Wissel Milan Lazarevic voor Xander Severina Partizan
75' Wissel Partizan Wissel Bibras Natcho voor Ghayas Zahid Partizan
82' Gele kaart Gent Gele kaart voor Mathias Fernandez-Pardo Gent
83' Gele kaart Gent Gele kaart voor Max Dean Gent
84' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Milan Lazarevic Partizan
86' Gele kaart Gent Gele kaart voor Sven Kums Gent
93' Wissel Gent Wissel Pieter Gerkens voor Sven Kums Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan - Gent
Opstellingen Partizan - Gent
De opstellingen van Partizan en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Partizan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gent zal beginnen in een 4-2-1-3 opstelling.
Voorbeschouwing Partizan - Gent

Partizan en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Elçin Məsiyev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Partizan en Gent elkaar treffen in de UEFA Conference League.