Nabeschouwing Polessya - Olimpija (1-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Polessya het donderdag 1 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Olimpija. De wedstrijd wordt gespeeld in Tsentralnyi Stadion in Zhytomyr.

Via de Polessya - Olimpija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Polessya - Olimpija (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Polessya en Olimpija is onder leiding van scheidsrechter Miloš Milanović geëindigd in een 1-2 overwinning voor Olimpija. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Polessya kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Bogdan Kushnirenko. Olimpija kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Raul Florucz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette Ivan Durdov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Olimpija de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miloš Milanović, waardoor Olimpija een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Polessya - Olimpija 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Polessya - Olimpija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Polessya Doelpunt Bogdan Kushnirenko met assist van Oleksandr Nazarenko Polessya 1-0
11' Doelpunt Olimpija Doelpunt Raul Florucz met assist van Jorge Silva Olimpija 1-1
56' Wissel Polessya Wissel Paixão voor Borys Krushynskyi Polessya
56' Wissel Polessya Wissel Artem Smoliakov voor Lucas Taylor Polessya
62' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor Raul Florucz Olimpija
64' Wissel Olimpija Wissel Ivan Durdov voor Dino Kojić Olimpija
64' Wissel Olimpija Wissel Nemanja Motika voor Reda Boultam Olimpija
64' Wissel Olimpija Wissel Diogo Pinto voor Pedro Lucas Schwaizer Olimpija
68' Wissel Polessya Wissel Pylyp Budkivskyi voor Admir Bristric Polessya
68' Wissel Polessya Wissel Artem Kozak voor Talles Costa Polessya
70' Wissel Olimpija Wissel Marko Brest voor Raul Florucz Olimpija
85' Gele kaart Polessya Gele kaart voor Talles Costa Polessya
86' Gele kaart Polessya Gele kaart voor Bogdan Mykhaylichenko Polessya
91' Wissel Polessya Wissel Emil Mustafaev voor Bogdan Kushnirenko Polessya
93' Doelpunt Olimpija Doelpunt Ivan Durdov met assist van Jorge Silva Olimpija 1-2
94' Wissel Olimpija Wissel Thalisson Charles voor Peter Agba Olimpija
Video hoogtepunten en samenvatting Polessya - Olimpija
Opstellingen Polessya - Olimpija
De opstellingen van Polessya en Olimpija zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Polessya gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Olimpija zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Víctor Sánchez del Amo
Voorbeschouwing Polessya - Olimpija

Polessya en Olimpija spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miloš Milanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Polessya en Olimpija in de UEFA Conference League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olimpija. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olimpija favoriet. 1 keer wist de ploeg van Polessya te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Polessya. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.