Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Djurgården (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Progrès Niedercorn het donderdag 1 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Djurgården. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jos Haupert in Niedercorn.

Via de Progrès Niedercorn - Djurgården live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Djurgården (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Progrès Niedercorn en Djurgården is onder leiding van scheidsrechter Goga Kikacheishvili geëindigd in een 1-0 overwinning voor Progrès Niedercorn. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Progrès Niedercorn kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Hamadou Karamoko. In de 36e minuut moest Jacob Une-Larsson van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Goga Kikacheishvili een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Djurgården verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Progrès Niedercorn.

LIVE Progrès Niedercorn - Djurgården 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Progrès Niedercorn - Djurgården teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Progrès Niedercorn Doelpunt Hamadou Karamoko Progrès Niedercorn 1-0
9' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor Léo Jousselin Progrès Niedercorn
10' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor Hamadou Karamoko Progrès Niedercorn
15' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Rasmus Schüller Djurgården
36' Rode kaart Djurgården Rode kaart voor Jacob Une-Larsson Djurgården
40' Wissel Djurgården Wissel Miro Tenho voor Deniz Hümmet Djurgården
65' Wissel Djurgården Wissel Haris Radetinac voor Magnus Eriksson Djurgården
65' Wissel Djurgården Wissel Viktor Bergh voor Tobias Fjeld Gulliksen Djurgården
65' Wissel Djurgården Wissel Gustav Mendonca Wikheim voor Rasmus Schüller Djurgården
67' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Antoine Mazure-Hanus voor Jonathan Schmid Progrès Niedercorn
74' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor Clayton Duarte Progrès Niedercorn
76' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Besard Sabovic Djurgården
78' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Soiyir Sanali voor Chris Lybohy Progrès Niedercorn
83' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Metin Karayer voor Issa Bah Progrès Niedercorn
84' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Cédric Sacras voor Hamadou Karamoko Progrès Niedercorn
86' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor Sofiane Daham Progrès Niedercorn
88' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Peter Therkildsen voor Clayton Duarte Progrès Niedercorn
Video hoogtepunten en samenvatting Progrès Niedercorn - Djurgården
Opstellingen Progrès Niedercorn - Djurgården
De opstellingen van Progrès Niedercorn en Djurgården zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Progrès Niedercorn gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Djurgården zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.