Nabeschouwing Puskás - Ararat-Armenia (3-3) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Puskás het donderdag 15 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ararat-Armenia. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Akadémia Pancho Aréna in Felcsút.

Via de Puskás - Ararat-Armenia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Puskás - Ararat-Armenia (3-3)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Puskás en Ararat-Armenia geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Zsolt Nagy, waarmee Puskás met 1-0 de leiding nam. Ararat-Armenia kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Artur Serobyan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette Hovhannes Harutyunyan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ararat-Armenia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Zsolt Nagy de 2-2 maakte voor Puskás. In de 62e minuut werd Amos Nondi van Ararat-Armenia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Puskás met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Ararat-Armenia dat via Jonathan Duarte nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 85e minuut. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat Artem Favorov Puskás weer op 3-3 zette in de 94e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Genc Nuza bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Puskás - Ararat-Armenia 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Puskás - Ararat-Armenia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Puskás Doelpunt Zsolt Nagy Puskás 1-0
21' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Armen Ambartsumyan Ararat-Armenia
31' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Alexis Rodríguez Ararat-Armenia
40' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt Artur Serobyan Ararat-Armenia 1-1
44' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt Hovhannes Harutyunyan met assist van Artur Serobyan Ararat-Armenia 1-2
46' Wissel Puskás Wissel Jakov Puljić voor Lamin Colley Puskás
47' Doelpunt Puskás Doelpunt Zsolt Nagy met assist van Mikael Soisalo Puskás 2-2
59' Wissel Ararat-Armenia Wissel Jonathan Duarte voor Armen Ambartsumyan Ararat-Armenia
59' Wissel Ararat-Armenia Wissel Eric Ocansey voor Alexis Rodríguez Ararat-Armenia
62' Gele kaart Puskás Gele kaart voor Roland Szolnoki Puskás
62' Rode kaart Ararat-Armenia Rode kaart voor Amos Nondi Ararat-Armenia
64' Wissel Puskás Wissel Jonathan Levi voor Roland Szolnoki Puskás
64' Wissel Puskás Wissel György Komáromi voor Mikael Soisalo Puskás
67' VAR: Afgekeurd doelpunt Jakov Puljić Afgekeurd doelpunt Jakov Puljić Puskás
71' Wissel Ararat-Armenia Wissel Alwyn Tera voor Hovhannes Harutyunyan Ararat-Armenia
76' Wissel Ararat-Armenia Wissel Mathew Gbomadu voor Edgar Grigoryan Ararat-Armenia
83' Wissel Puskás Wissel Artem Favorov voor Jakub Plšek Puskás
85' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt Jonathan Duarte Ararat-Armenia 2-3
87' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Jonathan Duarte Ararat-Armenia
89' Gele kaart Puskás Gele kaart voor György Komáromi Puskás
94' Doelpunt Puskás Doelpunt Artem Favorov Puskás 3-3
95' Gele kaart Puskás Gele kaart voor Artem Favorov Puskás
Video hoogtepunten en samenvatting Puskás - Ararat-Armenia
Opstellingen Puskás - Ararat-Armenia
De opstellingen van Puskás en Ararat-Armenia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Puskás gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ararat-Armenia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Zsolt Hornyák
Voorbeschouwing Puskás - Ararat-Armenia

Puskás en Ararat-Armenia spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Genc Nuza en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Puskás en Ararat-Armenia in de UEFA Conference League vond plaats op 8 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Puskás. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Puskás favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ararat-Armenia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.