Nabeschouwing Riga - Śląsk Wrocław (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 24 juli 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Riga het woensdag 24 juli 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Śląsk Wrocław. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporta komplekss Ķeizarmežs in Keizarmežs.

Via de Riga - Śląsk Wrocław live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Riga - Śląsk Wrocław (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Riga en Śląsk Wrocław is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 1-0 overwinning voor Riga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Ousseynou Niang, waarmee Riga met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Riga dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Riga.

LIVE Riga - Śląsk Wrocław 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Riga - Śląsk Wrocław teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Riga Doelpunt Ousseynou Niang met assist van Mouhamed El Bachir Ngom Riga 1-0
22' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Simeon Petrov Śląsk Wrocław
41' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Peter Pokorny Śląsk Wrocław
46' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Tommaso Guercio voor Serafin Szota Śląsk Wrocław
46' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Filip Rejczyk voor Jakub Jezierski Śląsk Wrocław
58' Wissel Riga Wissel Gauthier Mankenda voor Anthony Contreras Riga
69' Gele kaart Riga Gele kaart voor Reginaldo Ramires Riga
73' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Lukasz Gerstenstein voor Piotr Samiec-Talar Śląsk Wrocław
73' Wissel Riga Wissel Brian Orosco voor Miloš Jojić Riga
74' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Filip Rejczyk Śląsk Wrocław
84' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Arnau Ortiz voor Mateusz Żukowski Śląsk Wrocław
88' Wissel Riga Wissel Marko Regža voor Reginaldo Ramires Riga
88' Gele kaart Riga Gele kaart voor Ousseynou Niang Riga
88' Wissel Riga Wissel Eduards Daskevics voor Ousseynou Niang Riga
Video hoogtepunten en samenvatting Riga - Śląsk Wrocław
Opstellingen Riga - Śląsk Wrocław
De opstellingen van Riga en Śląsk Wrocław zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Riga gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Śląsk Wrocław zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Jacek Magiera
Voorbeschouwing Riga - Śląsk Wrocław

Riga en Śląsk Wrocław spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Riga en Śląsk Wrocław elkaar treffen in de UEFA Conference League.