Nabeschouwing Ružomberok - Artsakh (3-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 18:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Ružomberok het donderdag 29 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Artsakh. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbalový štadión MFK Ružomberok in Ruzomberok.

Via de Ružomberok - Artsakh live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ružomberok - Artsakh (3-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Ružomberok en Artsakh is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ružomberok. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Oliver Luteran, waarmee Ružomberok met 1-0 de leiding nam. Ružomberok vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jan Hladík op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut kreeg Pablo Santos van Noah voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Noah de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Martin Boda zette Ružomberok even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter John Beaton toegekende penalty wist te benutten. Na 88 minuten deed Matheus Aiás iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Noah werd verkleind tot 3-1.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ružomberok.

LIVE Ružomberok - Artsakh 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ružomberok - Artsakh teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Ružomberok Doelpunt Oliver Luteran Ružomberok 1-0
13' Gele kaart Ružomberok Gele kaart voor Jan Hladík Ružomberok
40' Gele kaart Noah Gele kaart voor Imran Oulad Omar Noah
47' Doelpunt Ružomberok Doelpunt Jan Hladík met assist van Martin Gomola Ružomberok 2-0
51' Gele kaart Noah Gele kaart voor Aleksandar Miljkovic Noah
57' Gele kaart Noah Gele kaart voor Pablo Santos Noah
62' Wissel Noah Wissel Artak Dashyan voor Martin Gambos Noah
62' Wissel Noah Wissel Gor Manvelyan voor Imran Oulad Omar Noah
64' Gele kaart Ružomberok Gele kaart voor Martin Gomola Ružomberok
64' Gele kaart Noah Gele kaart voor Artak Dashyan Noah
66' Wissel Ružomberok Wissel Martin Boda voor Marian Chobot Ružomberok
66' Wissel Ružomberok Wissel Kristof Domonkos voor Martin Gomola Ružomberok
70' Tweede gele kaart Noah Tweede gele kaart voor Pablo Santos Noah
70' Gele kaart Noah Gele kaart voor Ognjen Cancarevic Noah
71' Penalty Ružomberok Penalty Martin Boda Ružomberok 3-0
76' Wissel Noah Wissel Matheus Aiás voor Gonçalo Gregório Noah
76' Wissel Noah Wissel Bryan Mendoza voor Hélder Ferreira Noah
81' Wissel Ružomberok Wissel Matej Madlenak voor Alexander Selecký Ružomberok
88' Doelpunt Noah Doelpunt Matheus Aiás met assist van Virgile Pinson Noah 3-1
92' Wissel Noah Wissel Sergey Muradyan voor Artak Dashyan Noah
Video hoogtepunten en samenvatting Ružomberok - Artsakh
Opstellingen Ružomberok - Artsakh
De opstellingen van Ružomberok en Artsakh zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ružomberok gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Artsakh zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Ondrej Smetana
Voorbeschouwing Ružomberok - Artsakh

Ružomberok en Artsakh spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ružomberok en Artsakh in de UEFA Conference League vond plaats op 20 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Artsakh. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Artsakh favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ružomberok te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ružomberok. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.