Nabeschouwing Servette - Chelsea (2-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 20:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Servette het donderdag 29 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de Genève in Carouge.

Via de Servette - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Servette - Chelsea (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Servette en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 2-1 overwinning voor Servette. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. Christopher Nkunku maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Chelsea vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Servette kwam na 32 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Jérémy Guillemenot, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Cole Palmer dacht na 73 minuten te scoren voor Servette, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-1 stand in het voordeel van Servette.

LIVE Servette - Chelsea 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Servette - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Servette Gele kaart voor Yoan Severin Servette
14' Penalty Chelsea Penalty Christopher Nkunku Chelsea 0-1
18' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Benoît Badiashile Chelsea
32' Doelpunt Servette Doelpunt Jérémy Guillemenot met assist van Dereck Kutesa Servette 1-1
62' Wissel Servette Wissel Miroslav Stevanovic voor Jérémy Guillemenot Servette
62' Wissel Servette Wissel Enzo Crivelli voor Alexis Antunes Servette
63' Wissel Chelsea Wissel Nicolas Jackson voor Marc Guiu Chelsea
63' Wissel Chelsea Wissel Moisés Caicedo voor Enzo Fernández Chelsea
64' Wissel Chelsea Wissel Enzo Crivelli voor Chelsea
65' Gele kaart Servette Gele kaart voor David Douline Servette
72' Gele kaart Servette Gele kaart voor Enzo Crivelli Miroslav Stevanovic Servette 2-1
73' Doelpunt Servette Doelpunt Cole Palmer met assist van Mykhaylo Mudryk Servette
74' Wissel Chelsea Wissel Nicolas Jackson voor Chelsea
78' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Julian Von Moos Dereck Kutesa Chelsea
85' Wissel Servette Wissel Renato Veiga voor Servette
85' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Tiemoko Ouattara David Douline Chelsea
85' Wissel Servette Wissel Tiemoko Ouattara voor David Douline Servette
Video hoogtepunten en samenvatting Servette - Chelsea
Opstellingen Servette - Chelsea
De opstellingen van Servette en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Servette gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 3-2-4-1 opstelling.
Coach Thomas Häberli
Voorbeschouwing Servette - Chelsea

Servette en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Servette en Chelsea in de UEFA Conference League vond plaats op 22 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 1 keer wist de ploeg van Servette te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Servette. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.