Nabeschouwing St Josephs FC - Shelbourne (1-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 18 juli 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt St Josephs FC het donderdag 18 juli 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Shelbourne. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium, Wincham in Northwich.

Via de St Josephs FC - Shelbourne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St Josephs FC - Shelbourne (1-1)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen St Josephs FC en Shelbourne geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Liam Walker, waarmee St Josephs FC met 1-0 de leiding nam. Shelbourne kwam na 34 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Sam Bone, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 92e minuut moest Shelbourne verder met een man minder nadat S. Gannon een rode kaart had gekregen. Het lukte St Josephs FC in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 92e minuut werd Gonzalo Alejandro Paz Agüero van St Josephs FC met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor St Josephs FC het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 93e minuut werd Gonzalo Alejandro Paz Agüero van St Josephs FC met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor St Josephs FC met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE St Josephs FC - Shelbourne 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St Josephs FC - Shelbourne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart St Josephs FC Gele kaart voor Juanma St Josephs FC
19' Gele kaart St Josephs FC Gele kaart voor Álvaro Rey St Josephs FC
25' Doelpunt St Josephs FC Doelpunt Liam Walker met assist van Álvaro Rey St Josephs FC 1-0
34' Doelpunt Shelbourne Doelpunt Sam Bone met assist van A. Coote Shelbourne 1-1
39' Gele kaart Shelbourne Gele kaart voor K. Ledwidge Shelbourne
46' Wissel Shelbourne Wissel E. Caffrey voor A. Coote Shelbourne
46' Wissel St Josephs FC Wissel Juanfri voor F. Álvarez St Josephs FC
46' Wissel Shelbourne Wissel Harry Wood voor K. Ledwidge Shelbourne
56' Wissel St Josephs FC Wissel Lucas Gaúcho voor Pablo St Josephs FC
56' Wissel St Josephs FC Wissel Bauti voor E. Barnett St Josephs FC
56' Wissel St Josephs FC Wissel Jayce Olivero voor A. Pons St Josephs FC
59' Wissel Shelbourne Wissel S. Boyd voor J. Martin Shelbourne
63' Gele kaart St Josephs FC Gele kaart voor Fran Paul St Josephs FC
67' Gele kaart Shelbourne Gele kaart voor Harry Wood Shelbourne
78' Wissel Shelbourne Wissel M. Smith voor M. Coyle Shelbourne
81' Gele kaart Shelbourne Gele kaart voor P. Barrett Shelbourne
81' Wissel St Josephs FC Wissel Christian Aznar voor Juanma St Josephs FC
83' Gele kaart St Josephs FC Gele kaart voor Liam Walker St Josephs FC
86' Wissel Shelbourne Wissel S. Griffin voor W. Jarvis Shelbourne
88' Gele kaart Shelbourne Gele kaart voor C. Kearns Shelbourne
95' Wissel Shelbourne Wissel J. OSullivan voor S. Boyd Shelbourne
92' Rode kaart Shelbourne Rode kaart voor S. Gannon Shelbourne
92' Rode kaart St Josephs FC Rode kaart voor Gonzalo Alejandro Paz Agüero St Josephs FC
92' Gele kaart St Josephs FC Gele kaart voor Jayce Olivero St Josephs FC
93' Rode kaart St Josephs FC Rode kaart voor Gonzalo Alejandro Paz Agüero St Josephs FC
Video hoogtepunten en samenvatting St Josephs FC - Shelbourne
Opstellingen St Josephs FC - Shelbourne
De opstellingen van St Josephs FC en Shelbourne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St Josephs FC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shelbourne zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.