Nabeschouwing St. Gallen - Tobol (4-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt St. Gallen het donderdag 25 juli 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tobol. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Espenmoos in St. Gallen.

Via de St. Gallen - Tobol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Gallen - Tobol (4-1)

Het UEFA Conference League duel tussen St. Gallen en Tobol is onder leiding van scheidsrechter Robert Harvey geëindigd in een 4-1 overwinning voor St. Gallen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Albert Vallci zette Tobol op een 0-1 voorsprong in de 28e minuut van de wedstrijd. St. Gallen kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mihailo Stevanovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette Chadrac Akolo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee St. Gallen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor St. Gallen vergroot nadat Bastien Toma de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 97e minuut wist Albert Vallci namens St. Gallen de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Harvey bij een 4-1 eindstand in het voordeel van St. Gallen.

LIVE St. Gallen - Tobol 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Gallen - Tobol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Tobol Gele kaart voor Tsotne Mosiashvili Tobol
28' Eigen doelpunt Tobol Eigen doelpunt Albert Vallci Tobol 0-1
35' Doelpunt St. Gallen Doelpunt Mihailo Stevanovic met assist van Christian Witzig St. Gallen 1-1
39' Doelpunt St. Gallen Doelpunt Chadrac Akolo met assist van Isaac Schmidt St. Gallen 2-1
48' Gele kaart Tobol Gele kaart voor Roman Asrankulov Tobol
56' Wissel Tobol Wissel Radoslav Tsonev voor Tsotne Mosiashvili Tobol
58' Wissel St. Gallen Wissel Nikolaj Möller voor Willem Geubbels St. Gallen
58' Wissel St. Gallen Wissel Konrad Faber voor Isaac Schmidt St. Gallen
62' Gele kaart Tobol Gele kaart voor Ededem Essien Tobol
65' Wissel St. Gallen Wissel Lukas Görtler voor Chadrac Akolo St. Gallen
65' Wissel St. Gallen Wissel Felix Mambimbi voor Mihailo Stevanovic St. Gallen
73' Wissel Tobol Wissel Rui Costa voor Roman Asrankulov Tobol
73' Wissel Tobol Wissel Zhaslan Zhumashev voor Erkin Tapalov Tobol
77' Doelpunt St. Gallen Doelpunt Bastien Toma met assist van Felix Mambimbi St. Gallen 3-1
82' Gele kaart Tobol Gele kaart voor Ahmed El Messaoudi Tobol
83' Wissel St. Gallen Wissel Víctor Ruiz voor Christian Witzig St. Gallen
85' Gele kaart Tobol Gele kaart voor Islam Chesnokov Tobol
89' Gele kaart Tobol Gele kaart voor Jordi Quintillà Tobol
97' Doelpunt St. Gallen Doelpunt Albert Vallci met assist van Jordi Quintillà St. Gallen 4-1
93' Wissel Tobol Wissel Beibit Galym voor Igor Ivanovic Tobol
Video hoogtepunten en samenvatting St. Gallen - Tobol
Opstellingen St. Gallen - Tobol
De opstellingen van St. Gallen en Tobol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Gallen gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Tobol zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Nurbol Zhumaskaliev
Voorbeschouwing St. Gallen - Tobol

St. Gallen en Tobol spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Harvey en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat St. Gallen en Tobol elkaar treffen in de UEFA Conference League.