Nabeschouwing St. Mirren - Valur (4-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt St. Mirren het donderdag 1 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valur. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Paisley.

Via de St. Mirren - Valur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Valur (4-1)

Het UEFA Conference League duel tussen St. Mirren en Valur is onder leiding van scheidsrechter Mikkel Redder geëindigd in een 4-1 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Shaun Rooney, waarmee St. Mirren met 1-0 de leiding nam. St. Mirren vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Toyosi Olusanya op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van St. Mirren, waarmee Mark OHara zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Tryggvi Hrafn Haraldsson zette Valur even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Mikkel Redder toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist Alex Iacovitti namens St. Mirren de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mikkel Redder bij een 4-1 eindstand in het voordeel van St. Mirren.

LIVE St. Mirren - Valur 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Valur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Shaun Rooney met assist van Mark OHara St. Mirren 1-0
32' Wissel Valur Wissel Birkir Már Sævarsson voor Gudmundur Andri Tryggvason Valur
52' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Toyosi Olusanya met assist van Roland Idowu St. Mirren 2-0
62' Wissel Valur Wissel Gísli Laxdal Unnarsson voor Sigurdur Egill Lárusson Valur
65' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Mark OHara met assist van Jonah Ayunga St. Mirren 3-0
70' Wissel St. Mirren Wissel Oisin Smyth voor Shaun Rooney St. Mirren
71' Wissel St. Mirren Wissel Alex Iacovitti voor Toyosi Olusanya St. Mirren
71' Wissel St. Mirren Wissel James Scott voor Dennis Adeniran St. Mirren
71' Wissel St. Mirren Wissel Elvis Bwomono voor Richard Taylor St. Mirren
75' Penalty Valur Penalty Tryggvi Hrafn Haraldsson Valur 3-1
81' Wissel Valur Wissel Ólafur Karl Finsen voor Patrick Pedersen Valur
88' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Alex Iacovitti met assist van Jonah Ayunga St. Mirren 4-1
89' Wissel St. Mirren Wissel Fraser Taylor voor Roland Idowu St. Mirren
91' Gele kaart Valur Gele kaart voor Ólafur Karl Finsen Valur
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Valur
Opstellingen St. Mirren - Valur
De opstellingen van St. Mirren en Valur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valur zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.