Nabeschouwing Struga - Pyunik (2-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 24 juli 2024 - 17:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Struga het woensdag 24 juli 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Biljanini Izvori in Stadion Biljanini Izvori.

Via de Struga - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Struga - Pyunik (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Struga en Pyunik is onder leiding van scheidsrechter Luis Teixeira geëindigd in een 2-1 overwinning voor Struga. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. Besart Ibraimi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Struga vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van Lucas Villela in de 23e minuut zorgde er even later voor dat Pyunik weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 60e minuut moest Pyunik verder met een man minder nadat Sergiy Vakulenko een rode kaart had gekregen.

In de 73e minuut was het Struga dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Stefan Spirovski, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Teixeira, waardoor Struga een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Struga - Pyunik 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Struga - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Struga Penalty Besart Ibraimi Struga 1-0
20' Gele kaart Struga Gele kaart voor Olanrewaju Muhammed Kehinde Struga
23' Penalty Pyunik Penalty Lucas Villela Pyunik 1-1
29' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Martim Maia Pyunik
60' Rode kaart Pyunik Rode kaart voor Sergiy Vakulenko Pyunik
62' Wissel Pyunik Wissel Mikhail Kovalenko voor José Caraballo Pyunik
67' Wissel Struga Wissel Bassirou Compaore voor Marjan Radeski Struga
67' Wissel Struga Wissel Masaaki Takahara voor Nikola Vlajković Struga
68' Wissel Pyunik Wissel João Paredes voor Agdon Pyunik
68' Wissel Pyunik Wissel Solomon Udo voor David Davidyan Pyunik
73' Doelpunt Struga Doelpunt Stefan Spirovski Struga 2-1
74' Gele kaart Struga Gele kaart voor Stefan Spirovski Struga
84' Wissel Struga Wissel Hogan Ukpa Effiong voor Olanrewaju Muhammed Kehinde Struga
85' Gele kaart Struga Gele kaart voor Stefan Jevtoski Struga
92' Wissel Pyunik Wissel Eugeniu Cociuc voor Martim Maia Pyunik
93' Wissel Pyunik Wissel Artak Grigoryan voor Lucas Villela Pyunik
Video hoogtepunten en samenvatting Struga - Pyunik
Opstellingen Struga - Pyunik
De opstellingen van Struga en Pyunik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Struga gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Pyunik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Struga - Pyunik

Struga en Pyunik spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Teixeira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Struga en Pyunik elkaar treffen in de UEFA Conference League.