Nabeschouwing Sumqayıt - MOL Vidi (1-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Sumqayıt het donderdag 25 juli 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi. De wedstrijd wordt gespeeld in Kapital Bank Arena in Sumqayıt.

Via de Sumqayıt - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sumqayıt - MOL Vidi (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Sumqayıt en MOL Vidi is onder leiding van scheidsrechter Florjan Lata geëindigd in een 1-2 overwinning voor MOL Vidi. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Səbuhi Abdullazadə, waarmee Sumqayıt met 1-0 de leiding nam. In de 32e minuut kreeg Murad Xaçayev van Sumqayıt voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sumqayıt de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Na de openingsgoal kwam MOL Fehérvár in de 39e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Tobias Christensen.

In de 52e minuut was het MOL Fehérvár dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Csaba Spandler, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florjan Lata, waardoor MOL Vidi een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sumqayıt - MOL Vidi 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sumqayıt - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor Murad Xaçayev Sumqayıt
15' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Nikola Serafimov MOL Fehérvár
20' Doelpunt Sumqayıt Doelpunt Səbuhi Abdullazadə Sumqayıt 1-0
22' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor Nikola Vujnovic Sumqayıt
32' Tweede gele kaart Sumqayıt Tweede gele kaart voor Murad Xaçayev Sumqayıt
32' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor Mekhti Dzhenetov Sumqayıt
39' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt Tobias Christensen met assist van Bence Bedi MOL Fehérvár 1-1
46' Wissel Sumqayıt Wissel Nihad Əhmədzadə voor Nikola Vujnovic Sumqayıt
52' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt Csaba Spandler met assist van Bence Bedi MOL Fehérvár 1-2
57' Wissel MOL Fehérvár Wissel Máté Kovács voor Mátyás Katona MOL Fehérvár
63' Wissel Sumqayıt Wissel Vüqar Mustafayev voor Slaviša Radović Sumqayıt
65' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Milan Pető MOL Fehérvár
66' Wissel MOL Fehérvár Wissel Bence Babos voor Milan Pető MOL Fehérvár
66' Wissel MOL Fehérvár Wissel Kasper Larsen voor Bence Bedi MOL Fehérvár
67' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor Rövlan Muradov Sumqayıt
68' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Kasper Larsen MOL Fehérvár
73' Gele kaart Sumqayıt Gele kaart voor Səbuhi Abdullazadə Sumqayıt
85' Wissel MOL Fehérvár Wissel Patrik Kovács voor Nejc Gradišar MOL Fehérvár
85' Wissel Sumqayıt Wissel Kamran Quliyev voor Rahim Sadikhov Sumqayıt
85' Wissel Sumqayıt Wissel Trésor Mossi voor Fernando Medeiros Sumqayıt
Video hoogtepunten en samenvatting Sumqayıt - MOL Vidi
Opstellingen Sumqayıt - MOL Vidi
De opstellingen van Sumqayıt en MOL Vidi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sumqayıt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en MOL Vidi zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Tamas Peto
Voorbeschouwing Sumqayıt - MOL Vidi

Sumqayıt en MOL Vidi spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florjan Lata en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sumqayıt en MOL Vidi elkaar treffen in de UEFA Conference League.