Nabeschouwing Dečić - HJK (2-1) (3-4 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Dečić het donderdag 15 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Tuško Polje in Tuzi.

Via de Dečić - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dečić - HJK (2-1) (3-4 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Dečić en HJK is onder leiding van scheidsrechter Adam Ladebäck geëindigd in een overwinning voor Dečić. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Dečić het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Ian Puleio, waarmee Dečić met 1-0 de leiding nam. HJK kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luke Plange, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 94e minuut zette Alen Mašović zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dečić de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van Dečić, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Dečić - HJK 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dečić - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Dečić Doelpunt Ian Puleio Dečić 1-0
40' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Stefan Milic Dečić
43' Doelpunt HJK Doelpunt Luke Plange HJK 1-1
46' Wissel HJK Wissel Giorgos Antzoulas voor Aapo Halme HJK
46' Wissel HJK Wissel Kevor Palumets voor Ozan Kökcü HJK
46' Wissel Dečić Wissel Ognjen Stijepović voor Vuk Striković Dečić
54' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Petar Sekulović Dečić
64' Wissel Dečić Wissel Ilir Camaj voor Bojan Matić Dečić
64' Wissel Dečić Wissel Matija Božanović voor Petar Sekulović Dečić
71' Wissel Dečić Wissel Draško Božović voor Asmir Kajevic Dečić
71' Wissel Dečić Wissel Alen Mašović voor Ian Puleio Dečić
80' Wissel HJK Wissel Liam Möller voor Luke Plange HJK
81' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Caíque Dečić
86' Wissel HJK Wissel Brooklyn Lyons-Foster voor Georgios Kanellopoulos HJK
88' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Ilir Camaj Dečić
96' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Alen Mašović Dečić
92' Gele kaart HJK Gele kaart voor Lucas Lingman HJK
93' Wissel HJK Wissel Kevin Kouassivi-Benissan voor Santeri Hostikka HJK
94' Doelpunt Dečić Doelpunt Alen Mašović met assist van Ognjen Stijepović Dečić 2-1
105' Gele kaart HJK Gele kaart voor Brooklyn Lyons-Foster HJK
106' Wissel HJK Wissel Kai Meriluoto voor Miska Ylitolva HJK
113' Gele kaart HJK Gele kaart voor Lee Erwin HJK
115' Gele kaart Dečić Gele kaart voor Ognjen Stijepović Dečić
120' Gele kaart HJK Gele kaart voor Kai Meriluoto HJK
1' Penalty gescoord in shootout Dečić Penalty gescoord in shootout Draško Božović Dečić 1-0
2' Penalty gemist in shootout HJK Penalty gemist in shootout Lucas Lingman HJK 1-0
3' Penalty gescoord in shootout Dečić Penalty gescoord in shootout Caíque Dečić 2-0
4' Penalty gescoord in shootout HJK Penalty gescoord in shootout Lee Erwin HJK 2-1
5' Penalty gemist in shootout Dečić Penalty gemist in shootout Ognjen Stijepović Dečić 2-1
6' Penalty gemist in shootout HJK Penalty gemist in shootout Kai Meriluoto HJK 2-1
7' Penalty gescoord in shootout Dečić Penalty gescoord in shootout Alen Mašović Dečić 3-1
8' Penalty gescoord in shootout HJK Penalty gescoord in shootout Diogo Tomas HJK 3-2
9' Penalty gemist in shootout Dečić Penalty gemist in shootout Ilir Camaj Dečić 3-2
10' Penalty gescoord in shootout HJK Penalty gescoord in shootout Liam Möller HJK 3-3
11' Penalty gemist in shootout Dečić Penalty gemist in shootout Jonathan Drešaj Dečić 3-3
12' Penalty gescoord in shootout HJK Penalty gescoord in shootout Kevor Palumets HJK 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Dečić - HJK
Opstellingen Dečić - HJK
De opstellingen van Dečić en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dečić gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en HJK zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Milorad Pekovic
Formatie 3-4-3
Coach Toni Korkeakunnas
Voorbeschouwing Dečić - HJK

Dečić en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adam Ladebäck en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dečić en HJK in de UEFA Conference League vond plaats op 8 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor HJK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is HJK favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dečić te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dečić. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.