Nabeschouwing Mladá Boleslav - Hapoel Be'er Sheva (1-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Mladá Boleslav het donderdag 8 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in Adidas Aréna in Mlada Boleslav.

Via de Mladá Boleslav - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mladá Boleslav - Hapoel Be'er Sheva (1-1)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Mladá Boleslav en Hapoel Be'er Sheva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. Patrik Vydra maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Mladá Boleslav vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Hapoel Be'er Sheva kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Tomer Yosefi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mladá Boleslav - Hapoel Be'er Sheva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mladá Boleslav - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor Lukáš Mašek Mladá Boleslav
21' VAR: Afgekeurd doelpunt Rotem Hatuel Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Rotem Hatuel Hapoel Be'er Sheva
25' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor Dominik Kostka Mladá Boleslav
36' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Alon Turgeman Hapoel Be'er Sheva
39' Penalty Mladá Boleslav Penalty Patrik Vydra Mladá Boleslav 1-0
50' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt Tomer Yosefi met assist van Zahi Ahmed Hapoel Be'er Sheva 1-1
64' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Kings Kangwa voor Shay Elias Hapoel Be'er Sheva
64' Wissel Mladá Boleslav Wissel Matej Pulkrab voor Tomas Ladra Mladá Boleslav
64' Wissel Mladá Boleslav Wissel Jan Buryán voor Lukáš Mašek Mladá Boleslav
64' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Amir Ganah voor Rotem Hatuel Hapoel Be'er Sheva
73' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Antonio Valentin Sefer voor Tomer Yosefi Hapoel Be'er Sheva
73' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Artur Shushenachev voor Alon Turgeman Hapoel Be'er Sheva
77' Wissel Mladá Boleslav Wissel Solomon John voor Daniel Marecek Mladá Boleslav
77' Wissel Mladá Boleslav Wissel Benson Sakala voor Daniel Langhamer Mladá Boleslav
86' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Eliel Peretz voor Zahi Ahmed Hapoel Be'er Sheva
94' Wissel Mladá Boleslav Wissel Martin Kralik voor Marek Suchy Mladá Boleslav
91' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Hélder Lopes Hapoel Be'er Sheva
92' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Artur Shushenachev Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Mladá Boleslav - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Mladá Boleslav - Hapoel Be'er Sheva
De opstellingen van Mladá Boleslav en Hapoel Be'er Sheva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mladá Boleslav gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hapoel Be'er Sheva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.